Idolsista tutuksi tullut Jannika B julkaisi tänään uuden singlensä Hulluksi Onnesta.

28. helmikuuta 1985 syntynyt Jannika on lähtöisin musikaalisesta perheestä. Pienestä pitäen on hänen elämänsä täyttänyt musiikki, laulu ja tanssi. Jannika oppi tanssimaan jo ennen kuin edes käveli ja rytmi oli heti hallussa.  Balettiharrastus alkoi jo 3-vuotiaana ja siitä asti hän on ollut lavalla kuin kotonaan.

Helmikuussa Jannika perusti oman Ona -nimisen levymerkin sekä solmi mittavan yhteistyösopimuksen Sony Musicin kanssa. Hulluksi Onnesta -kappaleen on tuottanut Jonas Olsson.

efcDR

Vivas.fi järjestää yhteistyössä Weekend -festivaalin kanssa kilpailun, jossa arvotaan kaksi kahden päivän lippua Weekend -festivaaliin.

Weekend Festival järjestetään ensimmäistä kertaa 17.-18.8 Espossa Luukin ulkoilualueella.

Weekendissä esiintyy mm. David Guetta, Skrillex, Cheek, Hurts, Stig ja monia muita tähtinimiä!

Liput arvotaan 09.07. Voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti ja hänen nimensä julkaistaan sivuillamme.

Liput arvotaan kahdelle eri henkilölle, molemmille yksi kappale.

1. Tykkää meistä Facebookissa: Facebook.com/vivas.demo.site
2. Täytä alla olevaan lomakkeeseen tietosi
3. Tykkää ja jaa tämä kuva!

HUOM! Et voi voittaa kilpailua ellet ole tykännyt Vivas.fi:stä Facebookisssa, ja jakanut sieltä löytyvän kilpailukuvan!

Emme luovuta tietojasi kolmansille osapuolille.

 

Kilpailu on päättynyt, liput voitti Mariel P. Helsingistä!

TyFrq

Kaikkihan tietävät naisten leuhkivan miestensä peniksestä ystävättäreilleen. Nyt Cosmopolitan-lehti paljastaa miesten näkökannan asiaan.

Tutkimuksen mukaan 73% miehistä haluavat kumppaninsa kertovan maailmalle sukukalleuksistaan, ja jopa kannustavat naista tekemään niin. Usein naiset myös valehtelevat miehen ylpeyden kokoa suuremmaksi.

Vaikka nainen yleensä ‘johtaa’ suutelua varsinkin suhteen alussa, jopa 90% miehistä silti haluaisi naisensa kertovan maailmalle että mies on loistava suutelemaan, vaikkei asia aina näin olisikaan.

Lähde: Stara.fi

Emma Watson päätti värjätä koiransa muodikkaan näköiseksi 90 punnalla. Nyt tähden koira sopii hyvin yhteen pinkkiä rakastavan Dolores Pimennon kanssa. Värjäys on herättänyt keskustelua eläinsuojelijoiden keskuudessa ja Emma onkin joutunut vastaamaan vihaisiin kysymyksiin. Watson kuitenkin vakuuttaa faneilleen, että väri on täysin turvallista, eikä se vaikuta muiden eläinten suhtautumiseen koiraansa kohtaan.

Emma Watson syntyi Pariisissa. Hänen vanhempansa Chris Watson ja Jacqueline Luesby ovat nykyään eronneet. Molemmat vanhemmat ovat kotoisin Yhdistyneestä kuningaskunnastaja he ovat ammatiltaan asianajajia.  Watson asui Pariisissa viisivuotiaaksi saakka, jonka jälkeen Emman äiti, veli nimeltä Alex Watson ja Emma itse palasivat takaisin Englantiin Emman ollessa viiden vanha. Emma kasvoi Oxfordshiressa.

Tässä Watsonin koira ennen värjäystä!

Natural look: How Darcy looked before the treatment

Tässä uuden muodonmuutoksen kokenut koira!

A look to dye for: Emma Watson turns heads as she takes her friend's dog Darcy for a walk after the treatment

New look: The pink pooch was spotted in Bethnal Green, London, on Friday

Lähde

Pine-Sol pesuainetta testaamaan tulleet miehet eivät osanneet odottaa kuin pintojen hinkkaamista rätillä, mutta toisin kävi. Jännitystä peliin lisäsi Pine-Solin mainoskasvona tuttu Lady.

Lopputuloksena isot miehet huutavat kuin pienet tytöt.