Aiemmin saimme nähdä, kuinka Saara Aalto lauloi tiensä eteenpäin brittien X-factor -kilpailussa. Tuomarit olivat mykistyneitä ja yksi heistä jopa nousi taputtamaan seisaalteen. Tällä kertaa Aalto esittelee taitojaan videolla, jossa hän laulaa viidellätoista eri kielellä kappaleen Let It Go. Jäämme aivan sanattomiksi tämän uskomattoman lahjakkaan ihmisen edessä!

16-vuotias Samantha Lavery seuraa vaarinsa jalanjälkijä ja haluaa olla myös ammatikseen laulaja.

Videolla Samantha laulaa Ellie Gouldingin – Explosions -kappaleen. Emme valitettavasti kuule tuomarien kommentteja, mutta lopussa annetut aplodit kertovat varmasti sen, että nuori superlahjakkuus pääsi jatkoon.

Pysäköintimerkkejä tulisi noudattaa kaikissa tilanteissa. Joillakin ihmisillä on kuitenkin tapana jatkuvasti laiminlyödä kaikkia kieltomerkkejä. Hätätilanteessa väärään paikkaan pysäköity auto voi johtaa toisen ihmisen kuolemaan. Myös vammautuneiden ihmisten voi olla vaikea päästä perille, mikäli heidän paikkansa on viety.

Mies päätti antaa ylimieliselle kuskille opetuksen. Hän meni tuolinsa kanssa auton eteen ja alkoi lukea kirjaa, nauttien samalla kahvistaan. Tuolin päällä istunut mies lähti pois vasta sitten, kun hän oli juonut kuppinsa tyhjäksi.

So You Think You Can Dance -tanssikilpailussa nähtiin kylmiä väreitä aiheuttava esitys, joka kertoo isän ja pojan välisestä suhteesta. Koreografia on suunniteltu niin, että siinä huomaa, kuinka pieni poika ja isä välittävät toisistaan todella paljon. Tämän kauniimmaksi taide tuskin voi mennä!

Jotkut ihmiset osaavat todella nauttia työstään ja siitä hienona esimerkkinä toimii argentiinalainen Luis Antonio Caballero. Videolla hän pesee asiakkaan koiraa ja tanssii samalla niin iloisesti, että sille on vaikea olla hymyilemättä. Tämän miehen asenteesta elämään voi jokainen ottaa mallia!