Nyle ja Peta ovat yksi “tanssii tähtien kanssa” -ohjelmassa kilpailevista pareista. Erikoisen parivaljakosta tekee se, että Nyle (mies) on kuuro. Kuuroille rytmissä tanssiminen on erittäin paljon vaikeampaa, koska he eivät voi kuulla rytmiä, jonka tahdissa on helpompi tanssia.

On uskomatonta, kuinka hyvin mies pysyy rytmissä, vaikka hän ei kuule ollenkaan musiikkia. Koskettavaa esitystä katsoessa meinaa itsekin herkistyä…

Vahinkoja sattuu usein eläintalouksissa. Tämä pikkukoira oli päässyt käsiksi omistajansa räikeän pinkkiin huulipunaan ja sotkenut sen avulla naamansa, tassunsa ja perheen valkoisen maton. Koira kuitenkin näyttää niin syylliseltä ja hullunkuriselta, ettei sille voi mitenkään olla vihainen.

Tunnettu animaatiohahmo minion eli kätyri vaelteli Birminghamin museon käytävillä sulkemisajan jälkeen. Kyseessä on puolityhjä ilmapallo, jonka kulku tallentui museon valvontakameroihin.

Laitoksen työntekijöitä tapaus nauratti kovasti ja he julkaisivat valvontakameravideot internetissä. Videosta tuli todellinen somehitti. Ehkä kätyrin suunnitelmana oli vallata museo?

Mikä olisikaan parempaa kuin lempikappaleen tahtiin tanssahtelu hyvässä seurassa? Vaikka jokainen askel ei edes menisi aivan täydellisesti, tärkeämpää on nauttia ja pitää hauskaa. Justin Timberlaken uusin biisi Can’t Stop The Feeling innoitti tämän isän kuvaamaan videon, jossa hän tanssii tyttärensä kanssa hyvällä fiiliksellä.

Salsa on tulinen ja rytmikäs tanssi, joka tempaa mukaansa. Kyseessä on melko haastava tanssilaji, joten kovin moni 14-vuotias ei osaa tanssia sitä vielä ammattilaisen ottein.

Videolla poika kuitenkin näyttää, kuinka naisia kuuluu tanssittaa. Nainen on yhtä hymyä, kun hän tanssii tämän herrasmiehen kanssa. Voimme vain kuvitella, kuinka pojan kännykkä alkoi tulvimaan viesteillä tämän esityksen jälkeen.