KCTV5

Rosie on pitbull, ja se asui kolme kuukautta löytöeläinkodissa ennen kuin sopiva omistaja löytyi. Koiralla oli hankaluuksia enemmän kuin muilla hylätyillä otuksilla, sillä Rosie on kuuro. Hoitajien oli vaikea saada koiraan kontaktia, kehua sitä ja parantaa sen itsetuntoa, sillä koira ei reagoinut ääniin.

Sitten he keksivät opettaa koiralle yksinkertaista viittomakieltä. Peukun nostaminen tarkoittaa “hyvä koira” ja niin edelleen. Rosie pystyi vihdoin kommunikoimaan ja siitä kuoriutui iloinen ja energinen koira, joka vielä sattui löytämään täydellisen perheen. Perheen, joka ymmärtää, miltä tuntuu, kun ei kuule.

Tällä, lähes 10 miljoonaa katselukertaa saaneella videolla tapahtuu tavallaan jotain hyvin tavallista. Miehet soittavat jatsia. Mutta kenelle? Lehmille. Kun musiikki alkaa raikaa, jokainen ammuja kerääntyy mielissään kuuntelemaan. Siinä seisovat rivissä joka iikka. Ei huonot festarit!

Kaikki me tiedämme, että suklaassa on enemmän sokeria kuin esimerkiksi mansikoissa. Mutta oletko koskaan miettinyt, miltä eri ruokien sokerimäärät todellisuudessa näyttävät?

Ei tule mitenkään yllätyksenä, että sokeria on todella paljon limuissa ja energiajuomissa. Mutta kuvat saavat ymmärtämään, että vaikka hedelmät ovat terveellisiä, se ei tarkoita, etteivätkö ne sisältäisi sokeria.

Lähde: sugarstacks.com

John Florence syntyi vuonna 1992 Honolulussa Havaijilla ja kellui pelastusliivit yllään isänsä kanssa surffilaudan päällä jo kuusikuukautisena.

Kolmevuotiaana Florence sai oman lautansa ja kolmetoistavuotiaana hän osallistui Triple Crown -surffikilpailuun. Hän oli tuolloin nuorin koskaan kyseiseen ammattilaisten kisaan osallistunut kilpailija. Florence ei päässyt ensimmäistä erää pidemmälle, mutta hän kertoi olleensa iloinen suorituksestaan, vaikka oli kokenutkin suhteellisen kovaa jännitystä ja pelkoa kisatessaan laudan päällä. Surffauksen World Cupin hän voitti vuonna 2011 – jälleen kerran nuorimpana osallistujana.

Florence tunnetaan erityisesti hänen taidoistaan surffata aallon sisällä, niin sanotussa tuubissa. Pahin onnettomuus Florencelle sattui edellä mainittua temppua harjoitellessa, kun hänen selkänsä murtui. Aalto, jonka sisällä hän surffasi, osui matalaan hiekan peittämään riuttaan ja Florence jäi aallon alle. Pitkän kuntoutusjakson jälkeen hän kuitenkin pääsi takaisin laudan päälle.

Tämä nuori surffari on oiva esimerkki jälleen kerran siitä, että koskaan ei pidä luovuttaa – ei varsinkaan silloin, kun eteen tulee vaikeuksia.

Olemme ennenkin nähneet esityksiä laseilla soittamisesta, mutta tämä kaksikko vie lasimusiikin aivan uudelle tasolle.

Käytännössä laseilla soittaminen tapahtuu eri kokoisilla laseilla. Jokaisessa lasissa on eri määrä vettä eri korkeuksien saamiseksi lasista lähtevään ääneen. Sormet pitää olla märät, jotta ne liukuvat hyvin lasin reunalla.

Tämä Duo soittaa laseilla kappaleen Sugar Plum Fairy, P.Tchaikovsky