Maailma ei ole aina “reilu paikka”, mutta asenne ratkaisee loppupeleissä kaikista eniten.

Silloin tällöin syntyy kuuroja lapsia ja eläimiä, joista Walter-koira ja Julia ovat yksi hyvä esimerkki. Molemmat olivat olleet koko elämänsä ajan kuuroja, jonka seurauksena he oppivat kommunikoimaan toistensa kanssa erityisellä tavalla.

Videon mukaan Julia on opettanut Walterille myös viittomakieltä, jotta ystävykset voisivat kommunikoida mahdollisimman sujuvasti.

Katso ihastuttava video alapuolelta ja jaa se ystävillesi!

Britain’s Got Talent -ohjelmassa nähdään säännöllisesti uskomattomia esityksiä, jotka lähtevät leviämään ympäri maailmaa. Musiikilla on äärimmäisen pitkä historia ihmisten ajansaatossa, jonka vuoksi se herättää suuria tunteita. Tämän vuoksi kauniita esityksiä kuunnellessa voi tuntea, kun kylmät väreet kulkevat pitkin kehoa — nyt näet esimerkin juuri sellaisesta esityksestä.

Tämän mieskuoron yllätykset eivät lopu kuitenkaan vielä tähän, sillä kaikki laulajat ovat samaa sukua. Itse asiassa lavalla seisoo isä ja hänen kolme poikaansa. Esitys on erityisesi naisten mieleen, sillä näin komeat ja kauniin lauluäänen omaavat miehet ovat kerrassaan ihanaa katsottavaa!

Lapsen kehittyminen on suorastaan ihme. On vaikea edes kuvitella sitä, kuinka paljon esimerkiksi lapsen silmien ja aivojen kehittyminen vaatii, sillä emme vielä tänäkään päivänä tiedä, kuinka aivot voitaisiin rakentaa supertietokoneiden avulla.

Tällä videolla pääset näkemään upealla tavalla sen, kuinka sikiö kasvaa ja kehittyy kohdussa. 9 kuukautta on pitkä aika, mutta asiaa miettiessä, aika ei ole pitkä, verrattuna sen aikansaamiin muutoksiin.

Viime keväänä hiustrendeissä näkyi niin farkkua kuin ruusukultaa. Uusimpana Instagram-villityksenä näyttäisi olevan eräänlainen paranneltu sateenkaarivärjäys, kuin liukuväri, mutta todella värikäs!

Valonsäteet osuvat tällaisiin hiuksiin erittäin kauniisti ja ne laskeutuvat olkapäille kuin merenneidolla ikään. Heräsikö hiusinspiraatio jo? Katso alta upeat värjäyksen taidonnäytteet ja ihastu tulevan kesän trenditukkaan!

A post shared by #PRAVANA (@pravana) on

A post shared by raven camacho (@soraverly) on

Joillakin ihmisille rytmi on vain yksinkertaisesti veressä jo syntymästä asti. “Davie504” osaa soittaa bassoa uskomattoman lahjakkaasti, sillä hän hallitsee rytmin ja melodian samanaikaisesti — jokainen bassoa tai muuta instrumenttia soittava ihminen tietää, kuinka vaikeaa tämä voi parhaimillaan olla.

Kaikki alkoi siitä, kun eräs Youtube-käyttäjä haastoi miehen kommentoimalla, että tämä ei pystyisi soittamaan 12-kielisellä bassolla. Muusikko otti kuitenkin rohkeasti haasteen vastaan ja lopputulos on kaunista kuunneltavaa.