Tämä video muistuttaa siitä, että kaikki voi muuttua nopeasti yhdessä ainoassa sekunnissa. Se muistuttaa myös siitä, että sinulla on kaikki mahdollisuudet vaikuttaa tilanteeseen.

Kuusi ihmistä viettää ihan tavallista päivää. Kaikki on niin kuin ennenkin. Poika laskee sillalla autoja, isä käy tankkaamassa, nainen kastelee puutarhaa ja mies odottaa lempiohjelmansa alkamista, äiti ja tytär hyppäävät autoon. Sitten kaikki muuttuu.

Kuinka reagoisit, jos joku pudottaisi lompakkonsa maahan, jossa on paljon rahaa. Sosiaalisia kokeita kuvaaja DennisCeeTv päätti pudottaa lompakon maahan, jossa oli rahaa ja luottokortti. Suurinosa ihmisistä huusi heti miehen pudottaessaan lompakon. Yksi mies kuitenkin saapui paikalle, jolloin lompakon ”omistaja” oli jo hävinnyt paikalta. Hän otti lompakon mukaansa ja lähti ostoksille.

Miehen ostaessa vaatteita epäilykset heräsivät. Ostosten jälkeen tapahtui kuitenkin jotain, mikä nostaa hymyn huulille. Mies käveli löytämänsä lompakon kanssa oikean omistajan ovelle palauttaakseen sen. Lompakon löytäjä ei myöskään ollut käyttänyt ollenkaan rahaa löytämästään lompakosta. Lopulta miehet halasivat ja kuvaaja antoi lompakon löytäjälle palkinnoksi rahaa.

Video on loistava muistutus siitä, että ennakkoluulot on syytä kyseenalaistaa jokapäiväisessä elämässä.

Jos nurkissa tai laatikoissa lojuu vanhoja käyttämättömiä kehyksiä, kannattaa kaivaa ne esiin ja ryhtyä askartelupuuhiin. Pienellä vaivalla niistä voi muokata vaikkapa kahvipöydän, tarjottimen tai liitutaulun. Tässä on 24 näppärää niksiä, joista voit valita mieleisesi.

1. Kahvipöytä

Lähde

2. Neulatyyny

Lähde

3. Kahdesta kehyksestä teline papereille

Lähde

4. Kehykset kranssille…

Lähde

5. … tai kellolle.

Lähde

6. Valokuvakehyksestä itse tehty taulu

Lähde

7. Syyskoriste

Lähde

8. Liitutaulu

Lähde

9. Kattokoriste

Lähde

10. Ilmoitustaulu

Lähde

11. Koristealusta

Lähde

12. Pyyheteline

Lähde

13. Kukkavaasiteline

Lähde

14. Tarjotin

Lähde

15. Paperitasku ja kynäteline työpöydälle

Lähde

16. Avohylly astioille

Lähde

17. Seinäkoriste

Lähde

18. Valokuvateline

Lähde

19. Ilmoitustaulu

Lähde

20. Avainteline

Lähde

21. Kirjahylly

Lähde

22. Kehykset riippukukalle

Lähde

23. Itse tehty taulu simpukoista

Lähde

24. Korvakoruteline

Lähde

Via Faith Tap

Tänä päivänä ihmiset elävät kiireessä ja muiden ihmisten auttaminen saattaa unohtua kaiken keskellä. Yhdysvaltalainen mies päätti haastaa itsensä ja rakentaa 60-vuotiaalle kodittomalle naiselle pienen talon. Nainen oli jo pitkän aikaa nukkunut ulkona ilman suojapaikkaa ja asiaan täytyi saada muutos.

Kun koditon nainen saa avaimet käteen ja avaa uuden kotinsa oven, on vaikeaa olla herkistymättä. Video on hyvä muistutus siitä, että toisista välittäminen antaa eniten iloa elämässä.

Miehen omin sanoin: ”Olemmeko me ihmiset nykyään niin kiireisiä ja itsekkäitä, että emme ehdi pysähtymään edes minuutiksi auttamaan muita ihmisiä.” 

Tämä video on klassikko, ja jos et ole sitä vielä nähnyt, nyt on viimeistään aika.

Nainen istuu lentokoneessa miehen viereen ja pyytää heti lentoemäntää luokseen. Hän kertoo, ettei halua istua tummaihoisen miehen vieressä. Lentoemäntä käy kysymässä kapteenilta, onko koneessa muita vapaita paikkoja. Sitten hän palaa naisen luokse, ilmoittaa yhdestä vapaasta paikasta business-luokassa ja pyytää anteeksi, että matkustaja on joutunut näin halveksittavan ihmisen viereen. Kun nainen on nousemassa paikaltaan, lentoemäntä pyytää miestä tulemaan mukaansa ykkösluokkaan.