Nainen nukkuu alasti. Se on hyväksi terveydelle.

Dieter Robbins / Fotolia

1. Terveellisempää vaginallesi

Alakertaa on hyvä tuulettaa. Alushousujen kosteus ja lämpö saattavat altistaa emättimen erilaisille tulehduksille. Vaatteitta nukkuminen auttaa toosaa puhdistamaan itsensä luonnollisesti.

2. Nukut paremmin

Useat tutkimukset osoittavat, että viileässä nukkuminen parantaa unen laatua. Kehon lämpötila laskee nukkuessa ja paksun pyjaman käyttö saattaa olla häiritsevä tekijä.

3. Ihosi ja hiuksesi hohtavat

Lämpö johtaa levottomiin uniin, mikä vähentää melatoniinin ja kasvuhormonin vapautumista. Nämä kaksi hormonia ovat olennaisia ikääntymisen hidastamisessa. Paremmat yöunet auttavat ihoasi ja hiuksiasi pysymään nuorekkaampina.

4. Syöt terveellisemmin

Koska nukut niin paljon paremmin ilman hikeä, kehosi pystyy palautumaan paremmin päivän koettelemuksista. Hyvien yöunien jälkeen kehossasi on vähemmän stressihormoni kortisolia, joka sivuoireena saa sinut helposti himoitsemaan erilaisia herkkuja ja epäterveellisiä ruokia.

5. Hyväksi lihaksistollesi

Muistatko vielä ikääntymistä hidastavat hormonit? Sama kasvuhormoni auttaa myös lihasten kasvussa. Emme väitä että nukkuminen kävisi salitreenistä, mutta emme kielläkään asiaa.

6. Seksielämäsi piristyy

Ihokontakti lisää muunmuassa hyvänmielenhormoni oksitosiinin määrää. Huomaat olevasi useammin paremmalla tuulella, mikä luonnollisesti johtaa parempaan seksiin. Kuka voisi kieltäytyä orgasmeista?

Lähde: Cosmopolitan

Suomi on turvallinen maa ja siitä hyvänä esimerkkinä toimii presidenttimme Sauli Niinistö, joka lenkkeilyttää Lennu-koiraansa Helsingin kaduilla aivan muina miehinä.

Ammattikorkeakoulu Haaga-Helian opiskelija Linda Pinnola oli ystäviensä kanssa viettämässä ”haalarinkastajaisia”. Koulun opiskelijoille suunnatussa tapahtumassa etsittiin Hietaniemen rannalle piilotettuja rasteja.

Yllättäen vastaan käveli koiransa kanssa Sauli Niinistö ja Pinnola päätti pyytää tätä yhteiskuvaan. Ensimmäisessä kuvassa presidentti moikkailee rennosti kameralle ja toisessa kuvassa kaveritkin pääsivät vieretysten hänen kanssaan.

Pinnola kuvailee MTV:lle lyhyttä kohtaamista hyvin positiiviseksi.

linda-pinnola-sauli-niinisto-presidentti

Kuvat: Linda Pinnola

Lähde: MTV

Nuoruudessa oli mahtavaa päästä ensimmäistä kertaa oman suosikkibändin keikalle.

Autistinen poika pääsi vihdoin katsomaan megasuosittua Coldplay-bändiä livenä. Poika ei pidätellyt tunteitaan, vaan itki ja tanssi koko live-esityksen ajan.

Myös isä liikuttui tilanteesta ja alkoi laulamaan pojalleen Coldplayn kappaleita. Koskettava pätkä on inspiroinut autistisia ihmisiä ympäri maailmaa ja he ovat alkaneet jakaneet omia kokemuksiaan isälle ja pojalle.

Lapsena saatoimme suuttua pienistä asioista niin paljon, että olimme valmiita muuttamaan pois kotoa. Vartuessa ymmärsimme kuitenkin, että vanhempien asettamat säännöt olivat vain omaksi parhaaksemme, eivätkö kiusaksi.

Tämä video (joka oli alunperin tarkoitettu yksityiseksi) on lähtenyt leviämään netissä kulovalkean tavoin. Perheen isoäiti lähetti videon muutamalle ystävälleen, jotka latasivat sen Facebookiin. Muutaman päivän päästä video oli kerännyt yli 2 miljoonaa katselukertaa. Tämän seurauksena isä päätti ladata videon Youtubeen, jotta hän pystyisi itse kontrolloimaan tilannetta paremmin.

Joka tapauksessa tämä video vie meidät kaikki nostalgisesti ajassa taaksepäin, kun olimme taaperoita ja saimme itkupotkuraivareita.

Ihmiset jaotellaan usein koira- ja kissaihmisiin, mutta yhdestä asiasta voimme kaikki olla silti samaa mieltä – tämä kissa on aivan liian suloisen ja pehmoisen näköinen eläin.

Videolla ei sinänsä tapahdu mitään ihmeellistä. Kissan ääni on kuitenkin niin suloinen, että sitä voisi kuunnella kuin musiikkia.