Rakkaus kestää läpi elämän, ylä- sekä alamäet ja tämä kuva todistaa sen täydellisesti. 100-vuotias mies pitää rakkaansa kädestä kiinni, vain tunteja ennen hänen menehtymistään. Heidän lapsenlapsensa lisäsi kuvan internettiin ja kertoo sen yhteydessä, että pariskunta on ollut naimisissa huikeat 77 vuotta. Jäämme aivan sanattomaksi liikutuksesta katsoessamme tätä kuvaa.

 

My Grandma, 96, with my Grandpa, 100, hours before her death this weekend. 77 years of marriage. from pics

 

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Koirilla on loistava vainu, jonka avulla ne pystyvät jäljittämään asioita, joita ihmiset eivät ikinä huomaisi.

Omistaja ihmetteli, kun sen koira ryntäsi rannan tuntumaan ja jäi haukkumaan. Lähemmäksi mentäessä mies huomasi, että rannalle oli ajautunut delfiini, joka ei päässyt omin avuin takaisin mereen.

Koiran nokkeluuden ansiosta delfiini selvisi takaisin mereen, kun mies auttoi sitä hieman syvemmälle.

Puutarhassa työskennellessä vain mielikuvituksesi on rajana. Jason on ammatikseen puutarhuri ja hän osaa luoda tavallisista sekä arkisista asioista upeita kokonaisuuksia.

Katso videolta, kuinka hän valmistaa kukkaruukuista hienon telineen, joka sopisi myös parvekkeille! Toinen niksi on vielä upeampi, sillä Jadon rakentaa kukkaruukuista ympyrän näköisen muodostelman, johon pystyy istuttamaan useita eri kukkalajeja.

Käsitöiden tekeminen on ihanan rentouttavaa ja se voi parhaimmillaan jopa lievittää ahdistusta ja stressiä. Masennuksesta kärsinyt Jaqui Fink keksi eräänä päivänä alkaa kutoa jättimäisillä, yli metrin pituisilla puikoilla. Nyt siitä näyttäisi olevan tulossa maailmanlaajuinen trendi ja Fink vetää jo kursseja muillekin.

Raiskauksen uhri Heidi Williams kärsi PTSD:stä ja vakavasta masennuksesta, mutta löysi vihdoin rauhan joogan parista. Hän melkein menetti lapsensa ja yritti jopa itsemurhaa. Williams kokee, että jooga on tuonut värit takaisin hänen elämäänsä ja pystyy nyt jopa auttamaan ihmisiä, jotka ovat myös kärsineet paljon.

 

”Jooga vei minut takaisin turvalliseen tilaan”, hän kertoo.

 

Nyt Williams auttaa muita vertaistukiryhmien kautta.

 

Hänen tavoitteensa on järjestää terapeuttisia joogakursseja.

 

Williams käyttää sosiaalista mediaa tavoittaakseen muita uhreja.

 

Hänen Instagram-kuvansa ovat inspiroineet jo tuhansia ihmisiä.

 

 

 

Lähde: Bored Panda

Evästevalinnat