”Moikka muru kultanen, tässä olen minä! Katso, miten kaunis olen.” Ja upea, filteröity valokuva lähtee poikaystävälle, Instagramiin tai Facebookiin. Poikaystävä myhäilee onnellisena, miten upean otuksen on löytänyt, ja Facebookissa on 100 tykkäystä.

Sitten on olemassa se toinen todellisuus, jonka vain parhaat ystävämme näkevät. Se pimeä puoli, joka paljastaa meistä enemmän kuin yksikään hymykuva.

Lähde: 9GAG

Tarvitseeko moottoripyörän näyttää pyörältä? Ron Gallopsin mielestä ei ainakaan tarvitse. Hän käytti apunaan Hondan Gold Wing -moottoripyörää ja rakensi itselleen hävittäjälentäjän, joka ei lennä. Nyt hän huristelee sillä pitkin valtateitä vaimo takaistuimella. Miksipä ei!

Ensin kaksi pientä kissanpentupalleroa möyrii keskenään. Sitten pöydän takaa kurkistaa aikuinen kissa. Se päättää tulla opettamaan pentuja taistelemaan keskenään – mutta tuloksetta. Yritys on kyllä kieltämättä aika suloinen ja nuo liikkeet on ihan parhaita.

Tähän videoon on koottu hauskoja Andrew Marbachin tekemiä Vine-videoita. Jokainen vitsi tai sketsi on nopea ja lyhyt, ja niitä tulee taukoamatta peräkkäin lähes neljän minuutin ajan. Jos sinulla on pääskysen tarkkaavaisuus, nautit tästä koosteesta takuulla.

Mikään ei ole sen parempaa, kuin saada hierontaa ystävältä – ja vieläpä pyytämättä!

Suloiset eläinkaverukset ovat viettämässä aikaa yhdessä, kun kissa päättääkin antaa pienimuotoisen selkähieronnan koiralle. Ehkä kissa vain teroitti kynsiään koiran paksuun turkkiin, mutta meidän silmissämme näky on silti hellyyttävä. Eikä koirakaan näyttänyt pistävän pahakseen!

Evästevalinnat