Kuvakooste juuri oikeaan aikaan otetuista valokuvista, mikä tekee niistä paljon hauskempia kuin kuvaaja olikaan tarkoittanut!
1361967_700b

Kommentoikaa & Jakakaa!

Yksi Facebookin perustajista, ja nykyinen toimitusjohtaja Mark Zuckerberg ei paljoa omaisuuttaan tuhlaa. Zuckerbergin omaisuudeksi arvioitiin tänä vuonna 17,5 miljardia dollaria, eli noin 13 miljardia euroa. Mark on tunnettu vaatimattomuudestaan, hän ei työskentele Facebookin konttorilla edes omassa toimistossa.

Zuckerberg on Facebookin suurin omistaja yhtiön pörssiinlistautumisen jälkeen. Hänellä on hallussaan 28,4 prosenttia osakkeista. Zuckerbergilla on paljon valtaa Facebookin päätöksissä, sillä hän pitää hallussaan 56,9 prosenttia yrityksen kokonaisäänivallasta.

Monet voisivat myös luulla että Zuckerberg ajelisi kalliilla autolla, kuten uudella Ferrarilla tai Lamborghinilla. Oikeasti hän ajaa vuoden 2011 Acura TSX autolla. Auto maksaa noin 30 000 dollaria, mikä ei ole kovinkaan kova hinta maailman 35. rikkaimmalle henkilölle.

(Kuva:Wikipedia)

Putous 2012 -kaudelta tuttu sketsihahmo Jani-Petteri (Iina Kuustonen) on tehnyt kevään aikana levyn, Haittaakse?, jonka ensimmäinen sinkku J-P sai musavideoineen ensi-iltansa tänään Korkojen kera -ohjelmassa.

Levyn tuottaneen Warner Musicin kotisivuilla tulevaa levyä kuvataan huumoripitoiseksi koko perheen levyksi, joka on täysin tekijänsä näköinen. Haittaakse?-levyn julkistamispäiväksi on ilmoitettu 23. toukokuuta.

Voit kuunnella J-P-sinkun alta!

 

Tälle perheelle tuskin aamuruuhkissa istuminen tuottaa tuskaa, sillä heille on tullut tavaksi laulaa Queen -yhtyeen Bohemian Rhapsody aina koulumatkalla autossa istuessaan.

Videolta huomaa selvästi, että laulamiseen osallistuu koko perhe, aina nuorimmasta pojasta isään asti, eikä sanojen muistaminen tuota ongelmia.

Liikenteestä riippuen perhe saa yleensä laulettua koko laulun alusta alkaen aina loppuun asti juuri matkan aikana.

MissTravel.com on keksinyt uuden ilmaisen matkustamistavan naisille. Ideana on, että joku maksaa naisen matkan, jotta saisi seuraa tylsille lennoille. Hyvällä tuurilla nainen saattaa myös paikan päällä päästä shoppailemaan ilmaiseksi.

Tasa-arvo valtuutetuilla olisi varmasti jotain sanottavaa tähän. Katso lisää firmasta täältä!