Koska kukapa pystyisi, jos osaisi tehdä sen yhtä hyvin.

Kuvittaja ja karikatyyrimestari Rodney Pike kertoo, että tämä kaikki alkoi siitä, kun hän osallistui kuvanmuokkauskisaan juurikin tällä teemalla: Mr. Beanin vekkuli naama ja vanhat maalaukset. Rodney voitti kisan ja nyt, 4 vuotta myöhemmin hän jatkaa samaa puuhaa edelleenkin.

Syy siihen, että Rowan Atkinson esiintyy säännöllisesti hänen töissään, on yksinkertainen: kuvat ovat suosittuja ja niiden tekeminen on todella hauskaa. Se näistä kyllä huokuukin läpi. Loistavia!

Lähde: Rodney Pike

Aika monelle tien varressa seisominen ja liikennevalojen odotteleminen on tuskaa. Tästä syystä otetaan muutama askel punaisia päin, mutta ne saattavatkin sitten olla viimeiset askeleet.

Jotta porukka jaksaisi ja malttaisi odottaa, testattiin vähän erilaisia, hauskoja liikennevaloja. Se tylsä punainen hahmo alkaakin tanssia ja odottelijat voivat ihmetellä hahmon liikkeitä. Eikä siinä kaikki, sillä jokainen voi käydä itse tanssimassa ja esittelemässä parhaat moovinsa – ja yleisö viihtyy.

Kun omistajat löysivät kaupasta leluhevosen, mikä näyttää aivan heidän Sugar-hevoseltaan, niin olihan sellainen pakko saada. He laittoivat sen koristamaan pihaa, missä muutkin hevoset olivat.

Mutta mitä tapahtuikaan, kun Sugar tapasi pienen, muovisen kaksoisolentonsa? Se alkoi pitää sitä omana varsanaan.

Videolla nähdään, kuinka Sugar reagoi siihen, kun tallin omistaja ottaa edes hetkeksi lelun pois sen luota. Se hätääntyy ja juoksee lelunsa perässä, mutta rauhoittuu heti kun saa sen takaisin.

Mutta ei hätää, Sugar pääsi takaisin lelunsa luokse, eikä omistaja aijo enää viedä sitä siltä pois.

Täysin ymmärrettävää tämän reippaan nuoren bulldogin käytös. Kyllä tuolla tavalla reagoisi ihan kuka tahansa. Näyttää myöskin siltä, ettei tämä ole koiralle ensimmäinen kerta vaan tuolla on tullut hengattua tovi jos toinenkin. Ainoa huono puoli tässä on se, ettei koira pääse pomppimaan itse vaan se pitää nostaa sinne. Tai ehkä se on hyvä. Aikuisen valvonnassa sitten tehdään nämä jutut.

Ei ole helppoa selittää lapselle, että miksi me mennään tämmöiseen omituiseen isoon rakennukseen, jossa vieras ihminen tekee jotakin, mikä sattuu vaikkakin vaan hetken. Siksi lääkärin tehtävä on lukea tilannetta ja lasta. Siinä kannattaakin ottaa kaikki kikat käyttöön, että lapselle kokemus olisi mahdollisimman rento.

Tämä lääkäri on tainnut antaa muutaman rokotteen aikaisemminkin, sillä niin sujuvasti tuo hoituu, vaikka meinaa lapselta itkukin tulla. Mutta se unohtuu hetkessä, kun papereita alkaa lentää ympäriämpäri.