Suomen Lapissa asusteleville ja miksei muillekin suomalaisille on tuttua puuhaa avantouinti ja se tekee meidän kansastamme erityisen pähkähullun. Kuka nyt vapaaehtoisesti sukeltaa jääkylmään veteen ja vielä nauttii siitä? No suomalainen tietysti! Tällä videolla näemme, kuinka jenkkikanava CNN Sportin toimittaja kokeilee Immeljärvellä sijaitsevaa avantoa suomalaisen naisen opastamana.

Tällä tytöllä ja kissalla on jokin telepaattinen yhteys, sillä kuulostaa ja näyttää siltä, että kaksikko todellakin ymmärtäisi toisiaan. Videolla tyttö ”pälättää” kissalle omia tarinoitaan ja eläin tuntuu ottavan puheisiin kantaa maukumalla.

Lopulta molemmat jatkavat omia hommiaan, kun keskustelu on saatu valmiiksi.

Eläimet saattavat syksyllä ja alkutalvesta”joutua” humalatilaan, kun ne nauttivat käyneitä marjoja tai hedelmiä. Uskotaan myös, että eläimet tietävät marjojen humalluttavan vaikutuksen, mutta ne syövät niitä silti, sillä pieni humalatila tuntuu varmasti hassulta.

Videolla orava on syönyt käyneitä omenoita, jonka seurauksena sen motoriikka muuttuu erittäin hullunkuriseksi.

Esittelimme kesäkuussa 2016 ”selfie-isä” Burr Martinin, joka kopioi tyttärensä poseeraukset hulvattoman hauskoiksi kuviksi omalla isämäisellä tyylillään. Vanhempien kanssa elämä ei aina ole kovin helppoa, mutta onneksi Cassie-tytär suhtautuu koko hommaan huumorilla. Isä on itseasiassa kerännyt jo tuplasti enemmän seuraajia Instagramissa, kuin tyttärensä!

 

Katso uusimmat kuvat alta:

Jeff Gutt ei ollut laulanut pitkään aikaan, kunnes hän päätti osallistua X Factor -kilpailuun. Jeff laulaa videolla kauniin Hallelujah-kappaleen ja esityksen lopussa koko yleisö ja tuomaristo hurraavat täydellä sydämellä. Esitys oli omistettu Jeffin 3-vuotiaalle pojalle, joka ei ollut koskaan kuullut, kun hänen isänsä laulaa.

Pahamaineisena tuomarina tunnettu Simon Cowell tunnustaa, että esitys oli yksi parhaimmista, joita hän on koskaan kuullut.

Evästevalinnat