Lapset tunnetusti saattavat sanoa aivan hulvattoman hauskoja asioita, vai mitä? No, eivät nämä lapset. Nämä lapset ovat sanoneet todella karmivia asioita! Bored Panda kokosi kammottavimmat kertomukset ihmisten jakamista tarinoista joita lapset olivat sanoneet.

1.

Olin siskoni, tämän miehen ja heidän kaksivuotiaan tyttärensä kanssa. Keskustelimme rakkaista jotka olivat hiljattain poistuneet keskuudestamme (isäni oli äskettäin kuollut). Lankoni haki kuvan äidistään joka oli kuollut auto-onnettomuudessa hänen ollessaan kuusivuotias näyttääkseen sen minulle. Kun siskontyttöni näki kuvan hän alkoi nauraa. Kysyimme häneltä, mikä häntä nauratti niin kovasti ja hän katsoi meitä ja sanoi ”Tuo on erityinen ystäväni joka laulaa minulle”.
Puistattaa edelleen kun ajattelen tätä.

2.

”Jatka unia, sänkysi alla ei ole mitään.”
”Hän on takanasi nyt.”
En vieläkään ole toipunut tästä, muistokin puistattaa.

3.

Kävellessämme hautausmaan ohi (silloin) 3-vuotias poikani totesi huolettomasti ”Veljeni on tuolla.” Kun muistutin häntä, ettei hänellä ole veljeä hän sanoi ”Ei äiti… ennen. Kun toinen nainen oli äitini.”

4.

Olin nukuttamassa kaksivuotiastani. ”Hyvästi, isä” hän sanoi. Sanoin ”Ei, sanotaan hyvää yötä”. Hän vastasi ”Tiedän. Mutta tällä kertaa se on hyvästi”. Jouduin käymään useamman kerran tarkistamassa, että hän oli tallella ja kunnossa.

5.

Kun poikani oli pieni, puhuin hänelle paljon perunoiden viljelystä. Selitin, miten niiden kasvaessa ne pitää mullata, ja hän sanoi ”Tein tuota, kun olin vanha mies”.

6.

Miksi itket?
”Paha mies”
Mikä paha mies?
”Tuolla.” hän sanoi ja osoitti pimeään nurkkaan huoneessa.
Nurkan viereisessä kirjahyllyssä ollut lamppu putoaa hyllystä samalla hetkellä kun käännyn katsomaan.
Hän nukkui meidän sängyssämme sinä yönä.

7.

Äitini oli vahtimassa tytärtäni kun olin lääkärissä ja sanoi ”Ei, isoäiti, äiti ei tule enää tänään. Hän oli pahassa, pahassa onnettomuudessa. Hän ei pääse hakemaan meitä”. Olin samalla hetkellä tosiaan ollut onnettomuudessa jossa olin melkein kuollut. Kenellekään perheestäni ei vielä oltu ilmoitettu.

8.

Siskoni, Hayley, syntyi tasan kaksi kuukautta isoisoäitini kuoleman jälkeen. Eräänä päivänä hän heräsi ja ilmoitti, että oli hänen yhdeksäskymmenesviides syntymäpäivänsä. Kun yritimme puhua hänelle järkeä hän alkoi itkeä ja sanoi että hänen oikea nimensä oli Irene (isiisoäitimme nimi), eikä Hailey. Tätä jatkui koko päivän, ja seuraavana päivänä hän ei muistanut tästä mitään.

9.

Olin syvässä unessa kun aamukuuden aikoihin heräsin nelivuotiaan tyttäreni kasvot vain senttejä omistani. Hän katsoi suoraan silmiini ja kuiskasi ”Tahdon kuoria kaiken ihosi”.
Avatakseni vähän taustaa, olin palanut auringossa edeltävällä viikolla ja ihoni alkoi kuoriutua seurauksena. Kuitenkin tapahtumahetken unenpöpperöisessä tilassa se oli todella puistattavaa parin sekunnin ajan. En tiennyt näinkö unta vai mitä oli meneillään.

10.

Viisivuotiaani kysyi, milloin hän täyttäisi 23 – sanoin, että kahdeksantoista vuoden päästä – ja hän vastasi ”No, toivottavasti en kuole taas, koska sen ikäinen olin kun viimeksi menin taivaaseen”.

 

Osaan tarinoista kirjoitusasua on muokattu selkeydeksi.

Lähde: Bored Panda

Monet kotieläimet antavat merkin, kun ne haluavat käydä ulkona, saada ruokaa tai huomiota. Kellonajat eivät kuitenkaan aina mene yksi yhteen omistajan kanssa, jonka seurauksena herätys saattaa tulla jo esimerkiksi neljältä aamulla.

Omistaja oli väsynyt siihen, kun kissa herätti sen aina aamuisin. Tämän seurauksena mies päätti tehdä kissalle saman tempun, kun se nukkui päiväunia. Eläimen reaktio tilanteeseen on melko huvittava.

Celine Dion on kaikkien tuntema artisti, sillä Titanic-elokuvan ”My Heart will Go On” on varmasti yksi maailman tunnetuimmista kappaleista. Tällä videolla Celine laulaa Tommy Körbergin kanssa koskettavan kauniin dueton, joka saa jopa naistähden yllättymään.

Katso video yläpuolelta ja saat ihanan joulufiiliksen.

Ikä on vain numero ja siitä todellinen malliesimerkki on ruotsalainen 93-vuotias Sonja Aspestig.

Viime lauantaina pari Linköpingiläisen Attendo Duvan-vanhainkodin henkilökunnan jäsentä kutsui Sonjan glögijuhliin. Juhlat vanhainkodin ulkopuolella kuulostivat hänestä hauskoilta. Mitä Sonja ei tiennyt, oli että juhlat järjestettiin tatuointistudiolla.

Hauska ja onnistunut ilta johti lopulta siihen, että Sonja pyysi tatuoija Andreas Alfilta pientä tatuointia. Hän päätyi ottamaan kuvan pienestä sydämestä ranteeseensa.

 

 

– Se ei tuntunut ollenkaan. Ei edes sattunut. Tuntui vain värinältä iholla, Sonja kertoo.

Kun hän palasi vanhainkotiin yhdellä sun toisella muulla asukkaalla oli sanansa sanottavana.

– Osa kysyi, olenko menettänyt järkeni, Sonja sanoo nauraen.

Kyseessä on Sonjan ensimmäinen tatuointi – muttei välttämättä viimeinen!

– Kun täytän 100 vuotta, otan suuren sydämen selkään, hän kertoo.

 

Lähde: Newsner

Onnistuneimmat viraalikampanjat tavoittavat internetin välityksellä parhaimmillaan miljoonia silmäpareja. Tämä puolalainen joulumainos on tämän vuoden varmasti yksi onnistuneimmista markkinointiin tarkoitetusta videoista.

Videolla puolalaismies haluaa oppia englantia ja syy siihen on erittäin liikuttava. Kannattaa katsoa loppuun asti!

Evästevalinnat