Miehen poskeen kasvoi patti, joka aina muutaman kuukauden välein vuoti töhnää. Patti oli ollut kasvoissa noin vuoden ennen kuin selvisi, mikä se oikeastaan on. Lääkäri epäili sitä kystaksi ja olisi halunnut leikata sen pois. Mutta mies selvitti asian eräänä iltana ihan omin päin. Patti osoittautui nimittäin sisäänkasvaneeksi partakarvaksi, jolle ei loppua näy. Videolla mies kiskoo sen siis pinseteillään pois.

Jos kattaa pöytään omenan palasia, lohkot ovat se kaikkein yleisin ratkaisu. Tässä on esiteltynä yksi aika veikeä ja helppo tapa tehdä esillepano ihan toisella tavalla.

Mies leikkaa omenaa käyttäen kahta veistä tukemaan leikkauspintaa. Muutama minuutti ja omena on muuttunut kauniiksi joutseneksi. Nämä kelpaavat takuulla lapsille ja aikuisillekin!

Kaverukset Shane ja Kevin ovat tulleet tunnetuiksi videoistaan, joissa he rummuttelevat kyniä pöytää vasten. Se ei ole mitä tahansa rummutusta, vaan jotain todella upeaa sellaista. He luovat musiikkia pelkillä kynillä. He luovat rytmejä ja erilaisia ääniä.

Voi olla, että näiltä nuorukaisilta opettaja joutuu takavarikoimaan kynät aika monta kertaa tunnin aikana.

Kun maitotuotantoon suunniteltu Fawn-vasikka syntyi, se tippui kovalle betonille ja rikkoi etujalkansa. Meijerin pitäjä antoi Fawnin onneksi pois sen lopettamisen sijaan. Mutta lehmän kasvettua isommaksi, sen jalat eivät jaksaneet kantaa enää.

Fawn vietiin eläinlääkäriin. Woodstock Farm Animal Sanctuaryn hoitajat, jotka halusivat auttaa Fawnia, pelkäsivät, ettei mitään ollut enää tehtävissä.

Mutta eläinlääkäri päätti kuitenkin yrittää. Onneksi, sillä tuo ihana ja lempeä lehmä sai leikkauksen myötä kyvyn taas kävellä. Harvoin näkeekään näin onnellista lehmää.

Amerikkalainen valokuvaaja David Jay on kuvannut The SCAR -projektissaan 18-35-vuotiaita rintasyöpää sairastaneita naisia, joilta on hoitotoimenpiteenä poistettu joko koko rinta tai osa siitä.

Rinnan tai rintojen poistaminen vaikuttaa naisen identiteettiin, seksuaalisuuteen, omakuvaan, feminiinisyyteen. Projektin tarkoitus on lisätä tietoa rintasyövästä ja rohkaista syövästä selvinneitä naisia löytämään jälleen oman kehonsa kauneus ja ainutlaatuisuus – arvista huolimatta.

Noin joka kahdeksas nainen sairastuu rintasyöpään.

Tarkkoja syitä syövän alkamiselle ei tiedetä. Suomessa todettiin vuonna 2011 lähemmäs 5000 uutta rintasyöpätapausta. Riski sairastua kasvaa ikävuoden 25 jälkeen. Miehillä rintasyöpä on harvinaisempi; Suomessa tapauksia todetaan noin 17 vuodessa.

Suomessa lähemmäs 90 % syöpään sairastuneista on elossa vielä viiden vuoden jälkeen sairauden toteamisesta. Mitä nopeammin syöpä huomataan, sitä paremmat mahdollisuudet siitä on selvitä.

Kuvaajan projektia voi seurata osoitteissa:

http://www.thescarproject.org

www.facebook.com/The-SCAR-Project