Tiede kehittyy jatkuvasti ja myös erittäin vaikeita sairauksia, kuten syöpää vastaan on keksitty uusi hoitokeino. Videon tyttö oli sairastanut leukemiaa pienestä pitäen ja tauti oli iskenyt häneen uudelleen ja uudelleen useista hoitotoimenpiteistä huolimatta. Hänen vanhempansa pystyivät toivomaan enää ihmettä.

Ihme kuitenkin tapahtui, sillä tutkijat saivät selville HIV -viruksen tuhoavan syöpäsoluja erittäin nopeasti, jonka seurauksena ”varmaan kuolemaan” tuomittu tyttö parani kyseisen hoitokeinon avulla.

Opettajien tulisi hallita temput, joita he esittelevät oppilailleen. Joskus kuitenkin näyttämisen halu kasvaa liian suureksi, jonka seurauksena kokeet saattavat epäonnistua.

Sanonta: ”tulella ei saa leikkiä” pitää tässä tapauksessa hyvin paikkansa.

Meteorologi Kristi Gordon sai kokea yllätyksen, kun kesken säälähetyksen kameran linssiin ilmestyi hämähäkki. Aluksi nainen säikähti ja lähti juoksemaan karkuun, mutta lähetys jouduttiin kuitenkin keskeyttämään hetkeksi.

Onneksi Kristi ja muu henkilökunta osasivat ottaa asian huumorilla.

Melkein jokaisesta luokasta löytyy yksi kovis, jolla on tapana kiusata muita opiskelijoita. Välillä kiusaajat saavat kuitenkin maistaa omaa lääkettään, kun he valitsevat väärän uhrin. Videolla nörtin näköinen poika antaa yhden iskun kiusaajalle, jonka seurauksena tämä tippuu maahan.

Lopulta kovis lähtee nolostuneena pois luokasta.

Kissat tekevät hullunkurisia asioita kokeakseen uusia elämyksiä.  Tämä kissa oli kiintynyt lasivatiin, jota se luuli omaksi kodikseen. Vadissa oli ilmeisti mukavan ahdasta ja tunnelmallista.