Kulje aurinkokuntamme läpi valonnopeudella. Oheisen videon avulla näet aurinkokuntamme kaikki planeetat, Jupiterin kuita myöten. Vaikka valo kulkee huimat 299 792 458 kilometriä sekunnissa, matka kestää silti 45 minuutia.

Usa:n armeija testaa uutta robotti-vartijaa. Robotti on tehty pallon muotoiseksi, ja se pystyy pyörimään 9,7 kilometrin tuntinopeudella. Robottia on testattu monissa olosuhteissa, ja se kulkee lähes millaisessa maastossa tahansa.

Se toimii myös tiedusteluvälineenä, sillä siihen on rakennettu HD-kameroita, joiden avulla se havainnoi ympäristöä. Tämän lisäksi laite aistii myös mahdollisia kemiallisia aseita.

Laitetta aiotaan käyttää myös Marsin tutkimiseen.

Voimakkaat tuulet ja sakea lumisade ovat saaneet aikaan jotain mullistavaa Yhdysvaltojen ja Kanadan rajamailla, sillä maailmalla tunnetut Niagaran putoukset ovat jäätyneet. Voisi kuvitella, että kylmä viima ei houkuttelisi ihmisiä menemään ulos, mutta jäätyneet putoukset vetävät ihmisiä paikalle kuin magneetti.

Musiikki yhdistää kaiken ikäiset ja kokoiset tyypit. Musiikki ei katso ulkonäköä eikä tapaa liikkua. Musiikki luo jotain hyvää ympärilleen.

Tämäkin pieni taapero on vasta pari kuukautta alle 2 vuotta, mutta osaa jo liikkua ihanasti musiikin tahtiin. Tyttö onkin tanssikoulu Tahitoa Productionsin nuorin jäsen. Kerrassaan hellyyttävä!

Operation Cavalier Rescue -järjestö pelasti 108 koiraa huonoista oloista. Koirat elivät oman ulosteensa seassa ilman ruokaa tai puhdasta vettä. Suurin osa koirista oli cavalier kingcharlesinspanieleita, joita kasvattaja myi koe-eläimiksi. Monet koirat kärsivät tulehduksista, madoista ja sairauksista, mutta omistaja ei tehnyt mitään asian eteen. Monet vapaaehtoiset kokoontuivat yhteen, yhdisti voimansa ja järjesti Cavalier Rescue -järjestön, jonka tavoitteena oli ottaa jokainen koira pois kasvattajalta.

Järjestö oli menestys. Kaikki koirat saatiin pois huonoista oloista. Joka ikinen niistä tutkittiin eläinlääkärillä ja hoidettiin kuntoon. Ne eivät saaneet nimiä, mutta jokainen sai oman numeron, jonka avulla ne pystytään tunnistamaan toisistaan. Osa niistä menee sijaiskotiin, jossa ne voivat sosiaalisoitua. Osalle kuitenkin pystytään jo heti etsimään loppuelämän koti, jossa ne saavat ansaitsemaansa rakkautta ja huolenpitoa.

Pelastajat olivat järkyttyineitä näkemästään…

… koirien kasvoilta paistoi suru ja kärsimys.

Koiria oli todella paljon. Yhteensä 108.

Onneksi jokainen niistä pääsi turvaan.

Kaikki koirat numeroitiin, että ne voidaan tunnistaa toisistaan.

Eläinlääkäri tutki jokaisen koiran yksitellen…

… ja ne saivat tarvitsemaansa hoitoa.

Ne saivat lämpimän kylvyn…

… sekä rakkautta, mitä ne eivät ole koskaan ennen saaneet.

Kiitos vapaaehtoistyöntekijöiden, jokainen koira pystyttiin pelastamaan…

… ja niille voidaan etsiä hyvä ja rakastava koti.

Lähde: Facebook

Evästevalinnat