Giorgio Bartoccion kuljettama Lamborghini Gallardo LP 560-4 törmäsi seinään pahoin seurauksin Tšekissä järjestetyssä kilpailussa.

Pelastustyöntekijät ryntäävät sammuttamaan auton ympärillä riehuvia liekkejä, mutta itse kuljettaja vedetään autosta pois vasta videon kohdassa 1.18, saman tallin kuljettajat vetivät Bartoccion pois autosta.

Kuljettaja ihmeen kaupalla selvisi hengissä, vaikka hänen ihostaan paloi 40 prosenttia. Bartocciolta murtui myös useita kylkiluita sekä jalka.

Venäläiset ovat tulleet tutuksi hieman hulluista keksinnöistä. Tällä kertaa Moskovan lähellä sijaitsevan huoltoaseman pihalla nähtiin kahden ihmisen ohjaama lentoalus.

Tankkaamaan tullut kapistus lähti polttoaineet saatuaan kiihdyttämään viereiselle tielle, minkä jälkeen se lähti taivaan tuuliin.

Krapula-aamut ovat pian historiaa

UCLA:n ja Etelä-Kalifornian yliopistoissa työskentelevät tutkijat ovat tehneet läpimurron erikoisella alalla, he ovat kehittäneet pillerin mikä selvittää pään krapula-aamuna.

Tutkijat sekoittivat lääkeseokseen alkoholin palamista ripeyttäviä entsyymejä, kokeissa pillerin saaneet toipuivat alkoholista huomattavasti paremmin, verrattuna niihin kokelaisiin jotka eivät lääkettä saaneet. Tähän asti pilleriä on kuitenkin testattu vain hiirillä, mutta ihmiskokeita ollaan jo aloittamassa.

Lääkkeen kehittäneet kiinalaistaustaiset molekyylibiologian ja kemian teknologian asiantuntijat kuvailevat lääkkeen olevan kuin miljoona maksasolua vatsassa.

Viime viikolla tapahtui paljon jännittäviä asioita!

Suomen puolustusvoimat esitteli tänään Helsingissä havainnollistavan videon uudesta taistelutavastaan.

Perusajatuksena on entistä aktiivisempi taistelutapa, mikä korostaa oveluutta ja oma-aloitteisuutta. Joukot taistelevat nyt useammasta linnoitetusta asemasta, pysyvien asemien sijaan. Uusi taistelutapa edellyttää rivisotilaaltakin tarkkaa maaston tuntemista.

Tekniikkaa on otettu myös vahvasti mukaan, komentajat näkevät nyt tietokoneilta reaaliaikaisesti omien ja vihollisten liikkeet.

Uutta taistelutapaa on kehitetty 2005 vuodesta asti, kehityksen perustana on käytetty  mm. tietokonepelejä.

Lähde: Iltalehti

Evästevalinnat