SoulPancake on media-alan yritys, jonka tarkoituksena on etsiä maailmasta syvempiä merkityksiä taiteen, huumorin, uskontojen, tieteen ja luovuuden keinoin. Yrityksen tavoitteena on saada ihmiset voimaan paremmin siten, että he avaavat mielensä ja haastavat kaverinsa tekemään samoin. SoulPancake tarjoaa videoita ja artikkeleita.

Tällä videolla nuori poika luettelee 20 asiaa, jotka meidän kaikkien tulisi sanoa paljon useammin. Kaikki alkaa ”Kiitoksesta”. Matka jatkuu muun muassa lauseiden ”Olen pahoillani ja ”Saat anteeksi” kautta siihen, että ”Minä en tiedä” ja ”Kaikki järjestyy”.

Sillä niinhän sen. Ei mitään hätää. Kaikki järjestyy.

 

Helikopterin lentämistä ei opita muutamassa viikossa tai kuukaudessa, saatikaan näin hyvin kuin tämän videon tapauksessa. Videolla nähtävä kopterinkuljettaja on selvästi ennenkin treenannut joulukuusien lennätystä rekkojen lavoille, sillä homma sujuu kirjaimellisesti kuin tanssi.

Enää ei ole epäilystäkään siitä miksi joulupukki kerkeää tuomaan kaikille lapsille lahjat, ainakin jos kyseinen helikopterikuski lennättää lahjoja.

Joulu on taas, joulu on taas! Jes!

Se on täällä taas, tuo ihana punavihreä aika vuodesta, jolloin kokoonnutaan perheen kanssa saman katon alle ja hymyillään yhdessä. Lapsia saa pelotella ihan luvan kanssa, että jos et syö lautasta tyhjäksi tai mitä ikinä, niin pukki ei tule. Ja sitten kun se partaveikko vihdoin könyää ovesta sisälle, kaikkia jännittää niin paljon, ettei yhtään onnellista otosta saada taltioitua kameralle. Lapset pelkäävät outoa pelottavaa vierasta miestä (niin kuin pitääkin) ja vanhemmat tuijottavat pukkia jännittyneinä, notta irtoaako se parta vai ei.

Mutta parasta tässä juhlassa ovat tietysti perhepotretit – valokuvat, joissa vaikka väkisin ollaan jouluisia ja iloisia. Tässä 26 voittajaotosta.

Kuvat: awkwardfamilyphotos.com

Meillä jokaisella on varmasti jonkinlainen käsitys ja tietty kuva siitä, millaista sota on. Harva meistä kuitenkaan on ollut sodassa, eikä tiedä minkälaista siellä on todellisuudessa.

Tämä video näyttää sodan australialaisen sotilaan silmin. Jokainen päivä on taistelua elämästä ja kuolemasta, ainoana tavoitteenaan selvitä sodasta elossa. Koti-ikävä painaa, pienet arkipäivän asiat alkavat tuntua uskomattoman hienoilta. Elämää oppii arvostamaan erilailla ja ymmärtää, miten onnekas sitä loppupeleissä on. Turvallinen maa, katto pään päällä ja ruokaa – sitä ei kaikilla ole.

Sotaa ei voi sanoa ymmärtävänsä ennen kuin sen on kokenut, mutta tämä video antaa pienen käsityksen siitä, miltä jokainen päivä sodassa tuntuu. Pelkoa, ahdistusta, koti-ikävää.

Uskomattoman taitavat temppupyöräilijät halusivat tehdä videon, missä he esittelevät mitä vaikeampia ja hurjimpia temppuja. Road Bike Partyn ensimmäiden video oli menestys, joten kaverukset halusivat tehdä toisen osan mikä on vielä hullumpi.

Tällä videolla pistetään pyörät ja pyöräilijät koetukselle, ja nähdään mitä kaikkea pyörällä voikaan tehdä. Videolla esiintyvät miehet ovat ammattilaisia, ja ovat harjoitelleet temppuja ahkerasti. Emme suosittele aloittamaan temppupyöräilyä ihan näin vaativilla tempuilla!

Evästevalinnat