Pajassa ei käsiteltykään ihan mitä tahansa tossuja, vaan maailmankuuluja Minna Parikan pupunkorvakenkiä. Katso videolta, miten luovia lapset osasivat olla!

Oletko koskaan miettinyt, kuinka monta muroa saa pinottua nukkuvan vauvan kasvoille? Isillä on Instagramissa käynnissä supersuloinen haaste, jossa tätä yritetään. Onneksi kaikessa ei tarvitse aina olla sen suurempaa syvällistä merkitystä, vaan tällainen pieni hassuttelu saa hymyn huulille hetkessä.

 

 

 

I’m pretty into this dad thing. #cheeriochallenge

A photo posted by Sierra Hartman (@sierra.hartman) on

 

Successfully did the #cheeriochallenge 11 high. Got any more brain busters

A photo posted by Chris Raetz (@ninjaraetz) on

 

 

Practicing the #cheeriochallenge with @molly._.121

A photo posted by ??? (@threegirlsmeandgigi) on

 

Koirat ovat erittäin tunnollisia eläimiä ja ne usein ottavat myös muut perheenjäsenet huomioon, varsinkin jos kyseessä on pelottava kissa. Videolla pitbull ei meinaa millään uskaltaa kävellä omistajansa luokse, sillä kissa nukkuu koiran kulkuväylän vieressä.

Koira hoitaa tilanteen kuitenkin mallikkaasti, sillä se hiipii nukkuvan kissan ohi ja pääsee lopulta turvaan omistajansa luokse.

Pariskunta oli juuri saanut lapsen sijaissynnyttäjän avulla. He olivat pitkään yrittäneet lasta ilman tuloksia.

Vauvan ollessa kuukauden ikäinen, äiti kävi ultraäänessä ja hänen todettiin olevan raskaana. Iloiset vanhemmat huomasivat ultaäänessä kuitenkin jotain todella huvittavaa.

Huomaatko tässä kuvassa, jotain tavallisesta poikkeavaa?

Ultraääni

Isän mielestä mahassa oleva vauva näyttää aivan autolta ja siitä me ainakin olemme samaa mieltä.

Ihme on tapahtui ja vaimo tuli vihdoin raskaaksi, tai siis hän odottaa tällä hetkellä kuvan perusteella autoa.

Lähde: reddit.com

Pelot voi voittaa vain sillä, että kohtaa ne. Sampson on koira, joka ei todellakaan pidä vedestä ja itse asiassa se pelkää sitä kuollakseen.

Sampsonin omistaja on kuitenkin kärsivällinen ja se päättää viedä koiran veteen sylissään. Eläin ei aluksi päästä otettaan omistajasta. Lopulta se uskaltautuu jo uimaan omistajansa tukemana.

On hienoa nähdä, kuinka pahimmatkin pelot on tehty voitettaviksi!