Tämä 11 kuukauden ikäinen pieni lapsi tietää, että turvallisuus ennen kaikkea. Poika on herännyt päiväunilta, mutta ei pääse sängystä pois, sillä se on liian korkea. Mutta ei hätiä mitiä, sillä poika tietää, mitä tehdä. Hän heittää sängystä lattialle kaikki kolme tyynyä ja laskeutuu sitten turvallisesti niiden päälle. Nerokasta!

Apple julkaisi hetki sitten uuden iOS 9 -päivityksen, joka muun muassa sisältää akunkestoa edistäviä ominaisuuksia. Päivityksessä tuli kuitenkin myös netin käyttöä edistävä toiminto, joka saattaa johtaa valtavaan puhelinlaskuun, mikäli sitä käyttää väärään aikaan. “Wi-Fi-apurin” tarkoituksena on, että se käyttää mobiilidataa, mikäli Wi-Fi-yhteys on heikko tai huono. Alueilla, joissa ei siis ole hyvää nettiyhteyttä tämä saattaa johtaa siihen, että puhelinlaskusta tulee valtava. Myös ulkomailla “Wi-Fi-apuri”-toiminnon kanssa kannattaa olla tarkkana.

Yhdysvalloissa mies oli saanut järkyttävän suuruisen laskun:

Tässä ohjeet, kuinka Wi-Fi-apuri kytketään pois päältä:

1. Avaa “asetukset”

2. Valitse “mobiiliverkko”

3. Ja rullaa niin alas kuin pääset, minkä jälkeen sulje “Wi-Fi-apuri”-nappi pois päältä

Via: Distractify.com

Teot paljastavat ihmisestä enemmän kuin sanat. Tämän herkän hetken ikuisti kameralle valokuvaaja Delia Blackburn, joka kertoo, ettei kukaan pystynyt pidättelemään kyyneleitä morsiamen isän Toddin keskeytettyä yllättäen tyttärensä alttarille taluttaminen. Kukaan hääväestä ei tiennyt, mitä tulee tapahtumaan seuraavaksi.

Brittanyn ja hänen tuoreen aviomiehensä Jeremyn häissä nähtiin koskettava hetki, joka osoittaa morsiamen isältä suurta sydäntä.

Isä keskeytti yhtäkkiä tyttärensä taluttamisen alttarille, juoksi hääväen joukkoon ja nappasi Brittanyn isäpuolen kädestä kiinni.

Tässä vaiheessa isäpuoli tajusi, mitä tapahtuu.

He taluttivat morsiamen yhdessä tämän tulevan aviomiehen luokse.

“Hän on auttanut kasvattamaan tytärtäni, joten hänen kuului olla osa tätä hienoa hetkeä”, Todd kertoi myöhemmin Delialle.

Isä näytti, mistä todellisessa rakkaudessa on kyse – oma ego siirretään syrjään ja toisen onni laitetaan etusijalle.

Lähde: Delia D Blackburn Photography

Raskaana oleva tytär otti äitinsä mukaan ultraäänitutkimukseen, sillä tämä ei ollut koskaan aikaisemmin nähnyt monitorilta kolmiulotteista sikiötä. Mutta tässä piilikin pieni juju.

Kyseessä oli nimittäin Jimmy Kimmel -tv-shown piilokamerajekku. Monitorilta ei näkynytkään ihan perinteistä sikiötä… Itse pila alkaa 1:33 kohdalta.

Kuunpimennys on tilanne, jossa maa, aurinko ja kuu ovat samassa linjassa suhteessa toisiinsa. Pisimmät aallonpituudet eli punaiset ja oranssit valonsäteet jatkavat matkaansa ilmakehän läpi kuuhun asti. Tämän vuoksi kuu näyttää pimennyksen aikana punertavalta.

Tänään varhain aamulla Suomessa tapahtunut kuunpimennys on ollut kiintoisa puheenaihe koko päivän ajan. Osa aamuvirkuista jopa heräsi aamulla nähdäkseen tämän luonnonilmiön. Tässä koosteessa on kuvia superkuun pimennyksestä eri puolilta maailmaa.

Lähde

Lähde

Lähde


Lähde


Lähde


Lähde

Ja sitten Suomi…


Lähde


Lähde

“Vau! Kattokaa, nyt se näkyy!”


Lähde