Jopa näin aikuisenakin on hirmu nautinnollista astua jäätyneen lätäkön päälle, rikkoa sen hento pinta ja kuunnella jään ritinää.

Tämä pieni lapsi töpöttelee jään päällä elämänsä ensimmäistä kertaa. Lapsi meinaa horjahtaa selälleen liukkaan maan takia, mutta saa pidettyä tasapainonsa. Sitten kaveri yrittää kokeilla jäätä vähän kädellään. Se ei onnistukaan enää yhtä helposti.

Lapsenvahti ja pieni lapsi leikkivät olohuoneessa. He heittelevät palloa, ja pöydältä tipahtaa lasi lattialle.

Kissa herää.

Se säntää olohuoneeseen, löytää sieltä itkevän lapsen ja lapsenvahtina toimivan “vieraan naisen”. Kissa ryhtyy samantien puolustamaan perhettään ja hyökkää naisen jalkaan kiinni. Toinenkin kissa hiipii paikalle, taustatueksi.

Liettualaisen Jonas Zimickin syntyessä hänellä oli vain yksi terve toimiva jalka.

Jonas yritti vuosia etsiä sopivaa proteesia oikean jalkansa tynkään, mutta ei löytänyt yhtään sellaista, jonka avulla hän pystyisi kävelemään. Niinpä, kun Jonas oli 19-vuotias ja kasvanut täyteen mittaansa, oikea jalka amputoitiin kokonaan pois.

Jonas ei ole katunut tekoa päivääkään ja nykyään 31-vuotias mies työskentelee personal trainerinä, mallina ja kilpailee fitness-kisoissa. Jälleen kerran sanoma on selvä – hyväksy itsesi sellaisena kuin olet, mikään ei ole mahdotonta.

Jonaksen Facebook-sivut: facebook.com/pages/Fitnessjonas-Personal-and-Group-Training-Cambridge

Suurinosa koirista pitää lapsien viihdyttämisestä, sillä lasten antama palaute erilaisista tempuista on aitoa. Videolla lapsi nauraa sydämensä kyllyydestä, kun koira puhkoo saippuakuplia suullaan.

Myös koira huomaa vauvan antavan sille huomiota, joten se vain innoistuu lisää ja lisää.

Netissä on paljon videoita, joissa varkaat saavat turpiinsa tai epäonnistuvat täydellisesti yrityksessään varastaa tavaroita. Tällä videolla näet naisen, joka ajaa oman talonsa pihaan. Tämän jälkeen mies juoksee paikalle ja yrittää varastaa tämän laukkua.

Onneksi nainen oli päättäväinen ja itsevarma, jonka ansiosta varas sai kunnolla köniinsä.  Lopulta toinen varas juoksi portista sisään ja haki hakatun toverinsa pois pihalta.