Lentokoneille käy harvemmin mitään vakavaa, mutta huonon tuurin sattuessa kohdalle seuraukset saattavat olla erittäin kohtalokkaat.

Tällä videolla näet kun lentäjä hoitaa vaarallisen tilanteen erittäin ammattimaisesti ja rauhallisesti. Pienkoneen moottori sammuu tuntemattomasta syystä kesken lennon ja kone alkaa putoamaan. Kaksikko yrittää aluksi käynnistää konetta muutamaan otteeseen, mutta lopulta ainoaksi vaihtoehdoksi jää autotielle laskeutuminen.

Heikkohermoisempi kaveri olisi varmasti alkanut panikoimaan ja kone olisi ollut tuota pikaa pirstaleina.

Lapset eivät yleensä ymmärrä että lemmikit ovat eläimiä eivätkä leluja, joita voisi kohdella miten vain. Usein eläimet ymmärtävät että kyseessä on pieni lapsi, ja jättävät koston toteuttamatta.

Videon poika ottaa kiusaamisen leikkinä, mutta kissa oli toista mieltä. Kissa oli todella kyllästynyt pojan kiusaamiseen ja sai nyt tarpeekseen.

CheerSoundsin kuvaama musiikkivideo kerää huimaa vauhtia katsojia netissä. Videolla tanssijat ja cheerleaderit esittelevät taitojaan upeiden temppujen avulla.

Mikäli pidit kappaleesta, voit kuunnella sitä tästä osoitteesta: soundcloud.com/cheersounds-decitona-dream

Tanssia on monenlaista, modernista tanssista beakdanceen. Tanssi on monelle mieluinen ja rakas harrastus ja se on myös todella hyödyllistä liikuntaa. Tanssi voidaan luokitella myös taiteeksi, ainakin tämän videon perusteella.

Videon seksikkäällä naisella on liikkeet hallussa, ja hän osaa käyttää notkeaa vartaloansa todella taidokkaasti.  Hän tanssii pölyävän tuhkan päällä, joka luo myös huikeaa tunnelmaa esitykselle.

Evästevalinnat