Espanjassa toimiva ANAR -järjestö on keksinyt loistavan tavan suunnata mainontaa vain lapsille. Mainostaulut ovat suunniteltu niin, että vain alle 10 vuotiaat lapset pystyvät näkemään ne. Aikuisen näkökulmasta kyseessä on vain tavallinen mainos, mutta lapsi näkee ruhjeisen naaman ja puhelinnumeron johon voi soittaa.

Saa nähdä kuinka kampanja lähtee toimimaan, saattaa olla että tällaisia mainoksia tullaan näkemään lähivuosina myös Suomessa.


Koirat ovat ihmisen parhaita ystäviä ja ne ovat myös perheenjäseniä. Daisy niminen koira oli oppinut pitämään omistajansa tyytyväisenä, sillä se haki aina kaljan jääkaapista omistajan pyytäessä.


Karhut ovat yleensä melko rauhallisia eläimiä, mutta niiden suuttuessa kannattaa pysyä kaukana. Tämä mies oli ilmeisesti saanut karhun ärsyyntymään ja ilman hyviä kiipeilytaitoja mies olisi mennyttä.

Outoa on, että kuvaaja ei yrittänyt lainkaan auttaa miestä vaan päätti kuvata tapahtuman videolle.


Bilal niminen räppäri harjoitteli tekemään Subway -tilauksensa räppäämällä. Ympärillä olleet ihmiset kaivoivat nopeasti kameransa esiin ja ikuistivat tilanteen, jossa Subwayn työntekijät olivat hieman hämillään.


Vauvat haluavat oppia erilaisia sanoja pienenä, mutta joskus sanat saattavat olla liian vaikeita. Mutta niin kuin sanonta kuuluu: ”Yrittänyttä ei laiteta”

Tällä videolla pieni lapsi yrittää sanoa sanaa ”flamingo”, mutta sana kuulostaa aivan joltakin muulta.