Laskuvarjohyppyä tehdessä kannattaa valita hyppypaikka tarkasti, muuten saattaa syntyä vaaratilanteita, kuten tällä videolla. Ambrissa, Sveitsissä ollut hyppyporukan jäsen sai kokea kauhunhetkiä, kun hän meinasi törmätä suureen vuoreen. Onneksi hyppääjän alla oli kuitenkin sola, joka mahdollisti melko turvallisen laskeutumisen.

Lentokoneen lentäjä oli antanut väärään aikaan hyppääjille luvan hypätä koneesta, jonka takia he joutuivat suureen vaaraan.

Videon lisääjä haluaakin varoittaa ihmisiä olemaan erittäin tarkkoja siitä missä kannattaa hypätä ja missä ei.

Joskus nuoret tytöt saattavat käyttäytyä liian halpamaisesti internetissä, jolloin vanhempien on aika puuttua peliin. Videolla vihainen äiti huutaa tytölle ja valistaa tätä kuinka oikeasti tulee käyttäytyä.

Myöhemmin äiti julkaisi videonsa myös Facebookissa, jotta tyttö saisi kokea mahdollisimman paljon häpeää.

Miesten peniksiä luullaan silloin tällöin aseiksi, pampuiksi, sekä muiksi esineiksi. Noloja tilanteita sattuu erityisesti lentokentillä, joissa isokaluisilla miehillä on vaikeuksia päästä läpi turvatarkastuksesta.

Tällä videolla poliisi epäilee nuoren miehen pitävän asetta housuissaan. Poliisi saa kuitenkin kokea hauskan tilanteen, jossa hän kokeilee miehen sukupuolielintä ja kysyy: ”Mikä tämä on?” Epäilty tokaisee tämän jälkeen tyynesti: ”Se on minun penikseni”.

Kesällä 5.6.2013 elokuvateattereihin saapuu J.J Abramin ohjaama toimintatrilleri Star Trek Into Darkness.

Elokuva alkaa, kun Enterprisen miehistö saapuu takaisin kotiin ja joutuu todistamaan järkyttävää terroritekoa omalla planeetallaan. Enterprisen omaan miehistöön on soluttautunut tuhoava voima, joka ajaa koko maailman kriisiin.

Tästä seuraa suuri joukkotuhoaseen takaa-ajo, jota johtaa kapteeni Kirk. Tilanne kärjistyy entisestään ja panoksina ovat elämä ja kuolema. Kirk joutuu asettamaan koko perheensä koetukselle yrittäessään pelastaa kaikista tärkeimmän eli miehistönsä.

Filmmakers and the cast of Star Trek Into Darkness

Chris Pine and Zachary Quinto in Star Trek Into Darkness

Katso lisää osoitteesta: www.startrekmovie.com

Pilat ovat yleistyneet erittäin paljon ja ne muuttuvat koko ajan myös raaemmiksi. Tällä videolla henkilöt tapaavat uuden huonetoverinsa ja hetken kuluttua hän makaa murhattuna lattialla. Osa ihmisistä menee kauhusta kankeaksi ja suurinosa ei tiedä mitä tehdä.

Jekun kruunaa toisesta huonesta tuleva murhaaja, joka ”tappaa” huonetta esitelleen henkilön.