Darun Alin Facebook-kirjoitus leviää tällä hetkellä nopeaa vauhtia ja kun tarinan lukee, ymmärtää miksi. Darunin nuoruus on ollut vaikea ja tällä hetkellä ”lastenkoskija” -pilakuva leviää, sillä se on joidenkin mielestä jostain käsittämättömästä syystä hauska.

Sosiaalisessa mediassa ”hauskoja” juttuja on helppo jakaa, mutta ajattelematon jakaminen voi aiheuttaa myös ikäviä tilanteita ja kärsimystä jakojen kohteille. Hyvänä neuvona voisi olla se, että kuvittelee itsensä pilakuvan kohteeksi ja miettii sen jälkeen haluaisiko, että kuvaa jaetaan ympäri sosiaalista mediaa.

Alla Darunin koskettava kirjoitus:

——-SAA JAKAA!!!!!!!!!!!!!!!——-Yo!Ette varmaan tiedä kuka oon meitsin nimi on Darun Ali. Sosiaalisesmedias tä…

Julkaissut Darun Ali 26. marraskuuta 2015

Marshall ja Addie menivät naimisiin vuonna 2014 taianomaisessa lumimaisemassa Roun Mountain -vuorella. Valokuvaajan sijaan he käyttivät Ryder-koiraansa, joka kuvasi heidän häävideonsa. Pariskunnan mielestä Ryderilla kesti hetken aikaa editoida video, mutta siitä tuli kaikin puolin ihana.

Rakkaus ja lämpö on käsinkosketeltavaa herkällä hetkellä, kun pariskunta sanoi toisilleen tahdon, kylmästä säästä ja lumesta huolimatta. Kotona pientä perhettä odotti heidän läheisensä ja Ryder-koiraa sai osakseen paljon halauksia.

 

Kiinassa 1400-vuotias Gingko puu on pudottanut lehtensä maahan ja tuhannet ihmiset ovat tulleet paikalle ihastelemaan tätä näkyä. Kultaiset lehdet ovat tippuneet maahan marraskuun puolesta välistä lähtien värjäten koko maan upean näköiseksi.

Gingko-puuta kutsutaan eläväksi fossiiliksi, sillä laji on ollut maan päällä jo 200 miljoonaa vuotta sitten, jolloin dinosarukset hallitsivat maapalloa.

Tämän upean näyn voi nähdä Buddhalaisen temppelin pihalla Zhongnanin vuorilla, Kiinassa.

1Lähde

Ginkgo-puu värjää koko maan kultaiseksi marraskuun aikana.

2Lähde

Puu on säilynyt 200 miljoonan vuoden ajan samanlaisena, minkä vuoksi sitä kutsutaan eläväksi fossiiliksi.

3Lähde

4
Lähde

5
Lähde

Via: BoredPanda

Wisconsissa arkeologiaa opiskelevat miehet löysivät maasta saviruukun, jonka sisältö yllätti kaikki. Yli 800 vuotta vanha ruukku sisälsi siemeniä, jotka muistuttivat pieniä pannukakkuja.

Opiskelijat päättivät istuttaa siemenet, jotta he näkisivät, toimisivatko ne vielä. Tarina kuulostaa uskomattomalta, mutta siemenet itivät ja niistä kasvoi valtavia kurpitsoja, jotka olivat jo kuolleet sukupuuttoon.

Opiskelijat löysivät haudatun saviruukun Wisconsista, Yhdysvalloista.

1

Lähde

Opiskelijat hämmästyivät, kun ruukusta löytyi siemeniä, jotka olivat yli 800 vuotta vanhoja.

2

Lähde

Siemenet istutettiin maahan ja niistä kasvoi valtavia kauan aikaa sitten sukupuuttoon kuolleita kesäkurpitsoita.

3

Lähde

Opiskelijat antoivat kurpitsalle nimeksi ”Gete-okosomin”

4

Lähde

Kurpitsa tuottaa runsaasti siemeniä.

5

Lähde

6

Lähde

Näiden miesten ansiosta jo sukupuuttoon kuollut kasvi on jälleen elossa!

7
Lähde

Via: Wimp.com

Nicola ja hänen äitinsä Ann pelastavat vankeudessa eläneitä kanoja tarjoamalla niille uuden kodin. Tällä hetkellä he omistavat noin 60 kanaa, joista noin puolet ovat eläneet koko elämänsä häkkikanalassa.

Naiset kutovat kanoille villapaitoja, koska vankeudessa eläneet linnut eivät pysty sopeutumaan ulkoilmaan niiden huonon höyhenpeitteen vuoksi.

”Olemme kutoneet villapaitoja kanoille viimeisen kuuden kuukauden ajan.”

1

Vankeudessa eläineillä kanoilla on huono höyhenpeite, jonka vuoksi ne tarvitsevat villapaitoja.

2

Kanojen käytös ei millään tavalla viittaisi siihen, että ne eivät pidä villapaidoista. Linnut eivät vastusta ollenkaan, kun Nicole laittaa paidat niiden päälle.

3

Vankeudessa eläneet linnut saavat vihdoin nauttia elämästään vapaina kanoina!

Kuvat: Youtube

Via: BoredPanda