Äitiys on sekä mahtavaa, että ajoittain raskasta työtä. Erityisesti imettäminen aiheuttaa joillekin äideille hankaluuksia, eikä siinä pitäisi olla mitään hävettävää. Kaikki keinot ruokkia omaa lastaan ovat hyväksyttäviä.

Laulaja P!nk jakoi Instagramiin kuvan, jossa hänellä on käytössä rintamaitopumppu. Hauska ilme kertoo paljon hänen suhtautumisestaan äitiyden kulmakiviin, eikä häntä hävetä normaalien arjen askareiden jakaminen sosiaalisessa mediassa.

Kuvan kommenttikentässä kiitellään laulajaa muun muassa siitä, kuinka hyvä roolimalli hän on ja miten kommentoijat jaksavat paremmin kiireen keskellä. Työssäkäyvät äidit pitävät tällaisia kuvia hyvänä esimerkkinä siitä, miten rintamaidon pumppaamisessa ei ole mitään väärää.

And now this #pumpupthejams #mombreak

A post shared by P!NK (@pink) on

Asiat, jotka on helppo tehdä maan päällä ovat ihan toinen juttu avaruudessa. Jos on koskaan ajatellut astronauttien työtä, on varmasti miettinyt miten syöminen ja muut perusasiat hoidetaan avaruudessa. Tällä videolla astronautti Karen Nyberg näyttää meille, miten pitkät hiukset pestään, kun painovoimaa ei ole.

Katso hauska video alta!

Ensimmäinen ajotunti oli aina jännittävä paikka — vaihteet, kytkin, kaasu, jarru ja ratti tuntuivat todella monimutkaisilta välineiltä ainakin aluksi. Onneksi ainakin minulla oli kärsivällinen opettaja, joka jaksoi neuvoa tilanteet aina uudestaan ja uudestaan.

Tällä videolla tilanne alkaa aivan samalla tavalla, kun hiljainen tyttö hyppää ”ensimmäiselle” ajotunnilleen. Opettaja ei olisi koskaan osannut odottaa, että hän on ammattikuski, joka hallitsee auton kuin omat taskunsa.

Tyttö ajaa aluksi rauhallisesti, kunnes hän alkaa ottamaan autosta kaikkia tehoja irti. Opettajan ilme on näkemisen arvoinen!

Löydätkö tästä kuvasta jotain kummallista? Useita miehiä on erityisesti hämännyt pystyssä oleva naisen peppu, joka on kiinnittänyt suurimman osan huomiosta.

Annamme vinkkinä, että sinun tulee tarkkailla ympäristöä!

Voit katsoa huvittavan vastauksen alapuolelta:

.

.

.

.

.

.

.

Lähde: Imgur.com

Maailmamme muuttuu vuosi vuodelta kuumemmaksi — tähän on syypäänä ilmastonmuutos, joka vaikuttaa erityisen rajusti köyhään väestöön, jolla ei ole varaa ostaa uusimpia ilmastointilaitteita. Tämä ilmastoinnin mullistava keksintö on kuitenkin tuomassa apua jopa miljoonille ihmisille. Keksintö perustuu fysiikan lakeihin, eikä se kuluta lainkaan sähköä.

Bangladeshissa kehitetty keksintö ratkaisee myös muovipullojen aiheuttaman ongelman. Pulloista ei saa panttia, joten niitä ei haluta kierrättää — tämä ratkaisu auttaa siis puhdistamaan katuja ylimääräisestä muovijätteestä.

Voit katsoa alla olevasta videosta, kuinka tämä vallankumouksellinen keksintö toimii!

https://www.youtube.com/watch?v=oSbZWNk84F4

Evästevalinnat