Sirkus on yleensä paikasta toiseen liikkuva esitys, johon kuuluu akrobaatteja, jonglööreitä, taituroivia eläimiä kouluttajineen, klovneja ja muita viihdetaiteilijoita. Villeinä elävistä sirkuseläimistä monet, kuten juuri isot kissaeläimet, ovat aina kokeneimmillekin eläintenkesyttäjille vaarallisia.

Videolla nähdään raju tilanne, kun leijona hyökkää kouluttajiensa kimppuun. Onneksi tilannetta saadaan hieman rauhoitettua henkilökunnan ruiskuttaessa leijonien päälle vettä ja komentaessaan niitä kepeillä.

Se on vaikea uskoa, mutta kaikki alla olevat työt on tehty puusta. Veistosten tekijä Tom Eckert on taiteilija sekä toimii myös puutyöopettajana. Tom käyttää täysin perinteisiä tapoja veistäessä, rakentaessa, laminoidessa sekä maalaessa töitänsä. Hän maalaa työnsä tarkasti, sillä hän haluaa niiden näyttävän täysin realistisilta.

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

10.

11.

12.

13.

14.

15.

16.

17.

 

Koirat hengästyvät aivan kuten ihmisetkin juoksemisen tai muun urheilun myötä.

Lucy niminen koira on tunnettu erikoisnopean hengityksen takia. Se voi hengittää näin nopeasti 30 minuutin ajan pitkän juoksulenkin jälkeen.

Eläimet oppivat pienenä kaiken emoltaan, ja sen takia on tärkeää ettei pentua eroteta emostaan liian aikaisin. Emon ja pentujen sekä pentujen keskinäiset suhteet ovat monimuotoisia ja leikkimisellä on suuri opettavainen rooli koiranpennun elämässä.

Tällä videolla nähdään hellyyttävä tilanne siitä, miten koira opettaa pentuansa tulemaan rappuset alas.

Papukaijat kuuluvat koukkunokkaisten lintujen heimoon. Suurin osa papukaijoista elää tropiikissa, ja ne ovat myös suosittuja lemmikkieläimiä. Papukaijat ovat tunnettuja niiden kyvystä matkia erilaisia ääniä ja puhetta.

Tällä videolla nähdään kun papukaija kuulostaa aivan itkevältä ihmisvauvalta!

Evästevalinnat