Patricia Nascimento on ranskalainen leipuri, joka asuu Portugalissa. Kuvissa esiintyvä kakku on leivottu vanilija ja suklaataikinasta. Leivonnainen on Patrician mukaan herkullisinta Nutellan kanssa.

1.
1

2.
2

3.
3

4.
4

5.
5

6.
6

7.
7

8.
8

9.
9

10.
10

Lähde: designyoutrust

Perheen Boo-koira taisteli hengestään jäisessä avannossa, mutta onneksi ripeät palomiehet ehtivät apuun tarpeeksi nopeasti. He nostivat koiran veneeseen hyisestä lammesta ja peittelivät sen äkkiä vilteillä, jotta se selviäisi eläinlääkäriin asti.

Pelastumisen jälkeen Boo sai kasapäin herkkuja ja lämpöä omistajiltaan. Jatkossa sen kävelyjä vahditaan tarkemmin, jotta sama ei pääsisi toistumaan uudestaan.

Papukaijoilla on joskus paljon sanottavaa ja ne ovatkin niin älykkäitä, että pystyvät muodostamaan jopa ymmärretäviä sanoja. Tämä papukaija osaa sanoa oman nimensä ja nauramaan iloisesti. Se viheltelee ja pusuttelee omistajaansa, sekä pystyy leikkimään perinteistä piilosleikkiä sanomalla “peek-a-boo”.

Ostoskeskuksien joulupukit ovat tuttu näky monelle. Pikkutyttö näkee punapaitaisen ja pitkäpartaisen miehen kaupassa ja tietenkin menee kertomaan hänelle lahjatoiveensa jouluaatoksi.

Mies ei kuitenkaan hämmenny tilanteesta, vaan kuuntelee kärsivällisesti pikkutytön puheita ja toivottaa lopuksi hyvät joulut. Tilanne on hyvä osoitus siitä, että arjen mitättömiltäkin tuntuvat teot voivat saada ihmeitä aikaan.

Koirat eivät koskaan unohda alkuperäisiä omistajiaan ja ystäviään. On olemassa tuhansia videoita, joissa koirat tapaavat omistajansa pitkän tauon jälkeen ja kyseiset pätkät saavat aina liikuttumaan.

Tällä videolla koira tapaa omistajansa lentokentällä ja kirjaimellisesti sekoaa ilosta ja onnesta. Tätä parempaa vastaanottoa ei kukaan voisi toivoa.