Maan Hamadeh on taitava pianisti, joka viihdytti lentoa odottavia ihmisiä Václav Havelin lentokentällä. Lento oli tunteja myöhässä, mutta onneksi Hamadeh ja piano löysivät toisensa. Miehen soittoa voisi kuunnella loputtomiin, sillä siihen ei yksinkertaisesti voi kyllästyä.

Slinkachu nimellä tunnettu taiteilija osaa hämätä katsojaa. Hänen taiteensa on nimittäin pikkiriikkistä, jonka vain tarkkasilmäinen voi huomata. Slinkachu tekee käsityönä pieniä ihmisiä, jotka hän laittaa ulos tekemään mitä erilaisimpia asioita.

Jos joskus törmäät pieneen sormenpään kokoiseen ihmiseen puunjuurella, niin se on luultavasti Slinkachun tekosia. Bongaatko sinä nämä pienet ihmiset kaikista alla olevista kuvista?

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

10.

11.

12.

13.

14.

Lähde: Facebook

Josh Bramblitt sokeutui epileptisen kohtauksen aiheuttaman komplikaation seurauksena ollessaan 30-vuotias. Josh masentui pahasti menetettyään näkönsä, eikä löytänyt elämäniloa muutamaan vuoteen.

Nyt 9 vuotta tapahtuneen jälkeen kaikki on muuttunut parempaan suuntaan. Josh on iloinen naimisissa oleva isä, jonka intohimo on maalaaminen. Mies maalaa upeita värikkäitä töitä, joista ei todellakaan uskoisi, että ne ovat sokean ihmisen maalaamia.

Vaikka Josh ei ole koskaan nähnyt vaimoaan tai poikaansa, tietää hän silti tasan tarkkaan, miltä he näyttävät. Josh osaa kuvitella päässään ihmisten ulkonäön uskomattoman hyvin vain tunnustelemalla heidän kasvojaan, ja ikuistaa ne maalauksena kankaalle. Josh on oppinut tunnistamaan eriväriset maalitkin pelkästään niiden koostumuksen perusteella.

Hoitajat ihmettelivät, miksi 4-vuotias Shooter-hirvi tökki ja töni suurta vesitynnyriä. Se pyöri tynnyrin ympärillä 15 minuuttia, kunnes keksi, mitä tehdä. Silloin hoitajatkin ymmärsivät, mitä tapahtuu. Tynnyrissä ui murmeli, joka olisi hukkunut sinne ilman hirven apua. Kun Shooter ei saanut murmelia sarviinsa, se nappasi eläimen suuhun ja nosti sen vedestä pois.

Kookospähkinää voi käyttää myös lamppuna. Vainius Kubilius on kiinnostunut valotaiteesta, ja hän keksi oivan keinon hyödyntää tyhjää pähkinän kuorta. Vainius rei’ittää siihen kauniita kuvioita, joiden läpi lampun valo heijastuu seiniin. Helppoa tämä ei kuitenkaan ole, sillä kookos vaatii hiomista, vahausta ja erittäin varovaista poraamista.

Mutta lopputulos on upea, sillä näyttää kuin huone täyttyisi pitsikuvioista. Aika romanttista!

Lähde: Nymphs Facebook