Villissä luonnossa ei juurikaan tunneta sanaa armo. Tällä kertaa videolle tallentui ihmeellinen tilanne, jollaista ei ole ennen nähty.

Aluksi leopardi tappoi äidin, jonka jälkeen se huomasi pienen apinavauvan, joka itki puskassa. Tämän jälken kissa meni vasta kaksi päivää vanhan eläimen juokse ja alkoi suojelemaan sitä.

Lapsille on tärkeää kuulla oman äitinsä ääni, sillä siitä tulee turvallinen olo. Myös musiikki ja laulu on monen lapsen mieleen, joka saa heidän tanssijalankin vipattamaan!

Tämä lapsi taitaa todella rakastaa äitinsä laulua. Heti äidin lopetettua laulamisen, lapsen maailma romahtaa ja hän rupeaa itkemään. Kun laulu taas jatkuu, tyttö rupeaa tanssimaan laulun tahtiin.

Voikohan tämä äiti olla koskaan laulamatta?

Onko sinun hankalaa saada laiskaa koiraasi ylös pedistä aamuisin? Älä huoli, tähän on keksitty mahtava ja helppo ratkaisu!

Ben Lucier oli kyllästynyt Drake koiransa laiskuuteen, ja keksi hauskan keinon miten jokaisen koiran saa ylös pedistä – Ja nopeasti!

Jos koira ei tule kutsumalla, niin laita tietokoneestasi soimaan sen eläimen ääntelyä, mitä koirasi tykkää jahdata eniten. Tässä tapauksessa Drake tuli kuin salama rappusia alas kuullessaan pesukarhun ääntelyä.

Jotkut ovat vain laulajia syntyessään, niinkuin esimerkiksi tämä poika. Tämä suloinen poika laulaa Luther Vandrossin laulun “Dance With My Father”. Hänellä on uskomattoman kaunis ääni, ja hänen laulunsa saa vahvimmankin ihmisen herkistymään.

Onneksi poika on saanut suosiota sekä positiivisia kommentteja, sillä niitä hän tosiaan ansaitseekin!

 

Vitaly Zdorovetskiy on 21-vuotias venäläinen pilavideoiden tekijä. Hän on tullut tunnetuksi pilavideoidensa ansiosta, joita hän lataa Youtubeen. VitalyzdTv:lla on jo yli 2 miljoonaa tilaajaa!

Hän halusi tehdä pelottavan pilailuvideon perjantai 13. kunniaksi, jossa hän onnistuikin. Hän jahtasi pimeässä ihmisiä moottorisaha kädessä ja maski naamalla, ja sai ihmiset juoksemaan henkensä edestä – Luonnollisesti.