Leukemia on veren valkosolujen syöpä. Valkosolujen esiasteiden lisääntynyt jakautuminen täyttää veren ja luuytimen syöpäsoluilla. Seurauksena on punasolujen, verihiutaleiden ja muiden kuin syöpävalkosolujen väheneminen veressä.Tyypillisiä potilaiden kuvaamia ongelmia ovat väsymys, kalpeus ja pitkittyneet tai toistuvat infektiot.

Tällä videolla Erik niminen mies on taistellut leukemiaa vastaan jo useita vuosia, mutta nyt hän on tullut tiensä päätökseen. Tämä koskettava viimeinen viesti lähetettiin 14 päivä elokuuta 2012 ja se on saanut suurta myötätuntoa internetissä. Erikillä on myös vaimo, joka tukee miestänsä täydellä sydämellä. Videolla 5:10 Erik sanoo olevansa erittäin peloissaan tulevasta kuolemasta ja hänen ilmeensä on murheen murtama.

Katso tämän urhean miehen muita videopäivityksiä tästä ja käy myös miehen omilla nettisivuilla!

Nokia on vihdoin saanut hieman positiivista mainetta, kun sen puhelin on pelastanut ihmishengen Damaskoksessa, Syyrian pääkaupungissa. Luoti oli mennyt läpi puhelimesta, mutta puhelimen rakenne oli hidastanut luotia tarpeeksi.

Verkossa onkin nyt vitsailtu että puhelin oli virhemalli, koska luoti meni läpi. Nokian vanhoista puhelimista on jo aiemmin tullut legendoja, niiden kestävyyden ansiosta.

Yhdysvaltalaisen teinipojan ilmeestä on tullut naurun aihe internetissä. Perinteisikkäisiin tanssiaisiin menossa oleva miehenalku ei ilmeisesti ole kovinkaan tyytyväinen pariinsa.

Aina ei voi voittaa.

Kalastajat olivat kalassa merellä ja olivat tarkkailleet ja kuvanneet lähellä liikkunutta valasta jonkin aikaa. Videolla valas uiskentelee melko kaukana, mutta yhtäkkiä kuvaajan jatkaessa kuvaamista valas hyppää aivan veneen vieressä. Jos valas olisi osunut veneeseen, olisi kalastajille käynyt huonosti.

Kolme perheenjäsentä kuoli Intiassa kun tulva-aalto pääsi yllättämään heidät kuuluisalla Patalpanin-vesiputkouksella.

Patalpanin vesiputous on suosittu piknik-paikka, ja hiljaista sunnuntaita viettämään tulleella Rathin perheellä ei ollut hajuakaan heitä odottavasta onnettomuudesta. Perhettä oltiin estelty ylittämästä virtausta, mutta he kielloista huolimatta lähtivät ylittämään jokea fataalein seuraksin. Viiden ihmisen huuhtouduttua vesiputouksesta alas, kolme kuoli ja kaksi saatiin pelastettua vedestä.

Video on opettava esimerkki siitä että rohkeus ja kieltojen noudattamattomuus voi johtaa järkyttäviin onnettomuuksiin.