Tässä ehkä paras kuuntelija, jonka kukaan bändi voi keikalleen saada.

Laulaja Josh Williams hämmentyy hetkeksi, kun linnunpoikanen laskeutuu hieman kömpelösti kitaran päälle, mutta hän jatkaa silti reippaasti kappaleen loppuun. Tosin kitaran soittaminen ei onnistu, sillä lintu nököttää siinä tyytyväisenä siliteltävänä.

Tällä videolla näkyy koira, jonka sydän on kultaa. Koira yrittää epätoivoisesti pelastaa maassa olevia kuolleita kaloja työntämällä kuonolla niiden päälle vettä. Uskomattominta tässä kaikessa on se, että koira ymmärtää, mitä kalat tarvitsevat. Syytä siihen, miksi kalat lojuvat maassa, ei ole tiedossa.

Melvyn ja Doris Amrine ovat olleet naimisissa 60 vuotta. Kolme vuotta taaksepäin Melvynillä todettiin alzheimerin tauti, joka on dementiaa aiheuttava muistisauraus. Tämä on ollut erityisen rankkaa Dorikselle, sillä hänen rakkaimmallaan on vaikeuksia muistaa sellaisia sydämelle tärkeitä asioita, kuten esimerkiksi heidän ensitapaamistaan, kosintaa ja häitään.

Eräänä päivänä Melvyn katosi pihalta, ja Doris soitti hätäkeskuskeen. Poliisit löysivät miehen läheisestä ostoskeskuksesta. Hän oli kävellyt yli 3 kilometriä tehdäkseen sen, mitä hän tekee joka äitienpäivä – antaa vaimolleen kukkia.

Vaimo purskahti kyyneliin. Hän huomasi, että Melvynin sydän muistaa vielä.

 

Jos on ollut huono päivä, tämä video piristää varmasti. Ainakin se on piristänyt jo 160 miljoonaa kertaa Youtubessa, sillä niin monta kertaa sitä on katseltu. Harvoin nämä “ihminen puhuu eläimen äänellä”-videot onnistuvat yhtä hyvin kuin tämä klassikko. Klassikon tunnistaakin juuri siitä, että sen voi katsoa kyllästymättä uudelleen ja uudelleen. Niin kuin tämän videon.

Ystävät ovat niitä, jotka seisovat rinnallasi kaiken keskellä. Ystävät ovat niitä, jotka kertovat sinulle kaiken järjestyvän. Tosiystävät ovat niitä, jotka ajelevat päänsä kaljuksi vain näyttääkseen sinulle, ettet ole erilainen syöpäsi vuoksi.

Tämä on tarina kahdesta ensimmäisen luokan oppilaasta, jotka ovat erottamattomat ystävykset.

Viime kesänä Zac-poika tunsi itsensä jatkuvasti väsyneeksi ja sairaaksi viikkojen ajan. Zacilla todettiin akuutti lymfaattinen leukemia, joka on yksi lapsien yleisimmistä syöpätaudeista.

Vaikka Zac sairasti syöpää, hän ei halunnut jäädä pois koulusta. Suurin syy siihen oli hänen paras ystävänsä Vincent, jonka kanssa hän halusi viettää välitunteja.

Zacin sairastuessa, Vincent alkoi ymmärtää, mitä leukemia todellisuudessa on. “Kun valkosolut ja punasolut taistelevat keskenään”, hän sanoi. Vincent ymmärsi myös, että Zacin hoidot olivat erittäin kalliita.

Vincent ja hänen äitinsä olivat tehneet kaulahuiveja käsityönä. Eräänä päivänä poika vain tokaisi, että olisi mahtavaa tehdä näitä lisää ja myydä muutamalla dollarilla eteenpäin. Hän myi 20 huivia ihan itse, ja ansaitsi parisataa dollaria. Poika antoi kaikki rahansa Zacin hoitokuluihin.

Yksi päivä Vincent tuli tunnille pipo päässä ja kertoi opettajallensa, että hänellä on yllätys Zacille. Hän veti piponsa pois päästä, ja alta paljastui kalju. Vincent kertoo leikanneensa hiuksensa, jotta Zac ei tuntisi itseään erilaiseksi hiuksettomuutensa takia.

Mitä ystävyys on? Se on jotain kaunista, Vincent kertoo.