Koulu on tärkeä osa lähes jokaisen ihmisen elämää, sillä siellä kehittyy matikkapään ohella myös sosiaaliset ja henkiset taidot. ”Set Yourself Free” on australialainen mainoskampanja, jonka tarkoituksena on ohjata nuoria oikeaan suuntaan elämässään.

Videolla kaksi nuorta pariskuntaa karkaa koulusta ja lähtee rannalle viettämään ihanaa iltapäivää. Kaikki ei kuitenkaan suju suunnitelmien mukaan…

Mies seisoo junalaiturilla paperipino kainalossaan. Hänen viereensä kävelee nainen odottelemaan junaa. Yhtäkkiä miehen kädestä lentää tuulen mukana yksi paperi suoraan naisen kasvoille. Paperiin jää huulipunaa, ikään kuin naisen suukon jälki. Nainen hyppää seuraavaan junaan ja katoaa.

Mutta kuinkas käykään. Mies huomaa työhuoneensa ikkunasta tuon samaisen naisen istuvan vastapäisessä talossa. Mies heiluu ikkunassa, kun hän yrittää saada naisen huomion, mutta turhaan. Sitten hän keksii alkaa taitella paperilennokkeja. Siitä alkaa armoton huomionhakuyritys. Mutta sekin näyttää aluksi menevän hukkaan. Juuri, kun mies on luovuttamassa ja nainen on jälleen kadonnut, alkaa tapahtua.

Kaunis tarina. Ihminen voi yrittää loputtomiin, mutta jokin suurempi ohjaa kuitenkin näytelmää. Nimittäin elämä. Se järjestää asiat aina parhain päin. Erityisesti juuri silloin, kun kaikki toivo on kadonnut.

RomanAtwood pilat ovat keränneet suurta suosiota netissä. Nyt piloista tutuksi tulleet Roman ja Dennis halusivat hieman leikkiä ystävänsä Kevinin kustannuksella.

Kevinin annettiin olettaa, että he kuvaavat uutta pilavideota YouTubeen. Ja niin he kuvasivatkin, tosin tällä kertaa Kevin oli pilan uhri.

Hän luuli, että pilassa säikytetään haamupuvun avulla vastaantulijoita. Kevin puki haamupuvun ylleen ja lähti säikyttelemään ihmisiä.

Äkkiä kuitenkin tapahtui jotain mitä hän ei osannut odottaa. Kevinin pelästyttämät miehet eivät nimittäin olleet vitsituulella, ja alkoivat uhkailla Keviniä. Pilassa oli myös mukana henkivartija, josta ei valitettavasti ollut apua Kevinin puolustamisessa.

Tilanne menee aika koomiseksi, kun miehet saavat pelkäävän Kevinin riisumaan vaatteensa ja menemään polvilleen maahan. Yksi miehistä uhkailee häntä pesäpallomailalla, mikä viimeistään saa Kevinin jalat tutisemaan.

Miltä musiikkivideo näyttäisi ja kuulostaisi ilman musiikkia? Ei pelkästään äänettömänä vaan niin, että siinä kuuluisivat ikään kuin oikeat äänet.

Tästä on tehnyt parodiaa Mario Wienerroitherilla. Hän on nimittäin suunnitellut ja toteuttanut tähän mennessä neljä musiikkivideota, joihin hän on lisännyt ääniefektit itse. Tulos on varsin huvittava. Ilman taustamusiikkia Jamiroquain Virtual Insanity -videolla narisee, rapisee ja suhisee.

Alla vielä alkuperäinen musiikkivideo vertailun vuoksi.

Lc Nick eli Niki Vainio on Pietarista kotoisin oleva räppäri, joka asuu tällä hetkellä Kouvolassa. Mies on kierrellyt keikkailemassa ympäri Suomea ja on nopeasti noussut suomalaisten tietoisuuteen. Nyt tulokas julkaisi uuden kappaleensa ”Tules”, jossa mukana on myös Idolsissa esiintynyt Liudmila Voytova.

Seuraa räppäriä Facebookissa ja Twitterissä

Evästevalinnat