Loch Nessin -hirviö on yksi legendaarisimmista hirviötarinoista, joita maan päältä löytyy. Hirviöstä on useita kuvia ja videopätkiä, joista suurin osa on todistettu epäaidoiksi. Otuksen olemassaoloa ei kuitenkaan koskaan ole todistettu varmaksi.

Rakkaassa itänaapurissamme Loch Nessin -hirviöitä saattaa nähdä jäisissä olosuhteissa. Videolla kuvataan järveä, kunnes jään alta nousee todellinen järvien valtias.

Jokainen ihminen pystyy päivittäin valitsemaan terveellisten ja epäterveellisten elämäntapojen väliltä. Usein tuntuu kuitenkin siltä, että vanheneminen on niin kaukana, että pienet epäterveelliset valinnat nuoruudessa eivät haittaa. Asia on kuitenkin aivan toisinpäin, sillä juuri pienillä valinnoilla ja teoilla on merkitystä, kun niitä toistetaan useiden vuosien ajan. Tietysti välillä on mukava viettää leffailta kavereiden kanssa ja mässäillä herkkuja.

Tämä video saa monet miettimään omia elämäntapojaan, sillä viimeiset 10 vuotta elämästäsi voivat kulua sairaalassa tai sitten rakkaan perheen kanssa kotosalla.

Joten ota huikka raikasta vettä, pue lenkkarit jalkaasi, ota banaani käteen ja lähde lenkille.

Filippiineillä riehunut supertaifuuni Haiyan teki suurta tuhoa viime kuussa. Taifuuni tuhosi kaupunkeja, esimerkiksi Taclobanin kaupunki tuhoutui lähes kokonaan asuinkelvottomaksi. 200,000 asukkaan rannikkokaupunki osui juuri myrskyn reitille. Taifuuni vei noin 6,000 ihmisen hengen ja monia tuhansia myös loukkaantui vakavasti.

Nyt 32-vuotias elokuvaohjaaja Casey Neistat haluaa auttaa taifuunin uhreja. 20th Century Fox on yksi Yhdysvaltojen suurimmista elokuvayhtiöistä, joka lahjoitti Caseylle 25,000 dollaria käytettäväksi taifuunin uhrien hyväksi.

Casey lähti kohti Filippiinejä apujoukkojensa kanssa. Hän kävi ostamassa suuren määrän ruokaa, työkaluja sekä lääkkeitä ja suunnisti kohti Taclobanin kaupunkia, mihin suurimmat tuhot olivat iskeneet.

Casey apujoukkoineen pakkasi ruokapakkauksia lähes 10,000 ihmiselle. Lisäksi hän lahjoitti työkaluja 35 eri kylälle, sekä antoi hyödyllisiä lääkkeitä paikallisille järjestöille.

 

Kaduille hylättyjä eläimiä löytyy silloin tällöin erityisesti suurista kaupungeista. Kotieläimistä tulisi pitää huolta, vaikka välillä olisikin rankempia aikoja ja tuntuisi siltä kuin eläin olisi liian suuri taakka hoidettavaksi. Eläimen heittäminen ulos sen omasta kodista on surkein ratkaisu, sillä sille voisi etsiä muun muassa uuden turvallisen kodin.

Videolla nainen potkii lunta kulkukissan päälle, joka oli ilmeisesti häirinnyt aitauksessa olevaa koiraa. Asian olisi voinut hoitaa tyylikkäämmin viemällä esimerkiksi koiran hetkeksi sisään. Nainen kuitenkin päätti mennä ärsyttämään kissaa ja sai kokea melko kivuliaan yllätyksen.

Kolme kaverusta teki aikaisemmin videon, missä tekevät hauskan tempauksen rintasyövän puolesta. He halusivat päästä kosketuksiin naisten rintojen kanssa, ja he keräsivät jokaisesta kerrasta 20 dollaria säästöön lahjoitusta varten. Videon voi katsoa täältä.

He lahjoittivat yhteensä 7,000 dollaria rintasyöpää sairastavien hoitokuluihin, jotka kuitenkin lähetettiin takaisin sillä video katsottiin sopimattomaksi. Videosta oltiin tehty valituksia, eikä miehet loppujen lopuksi saaneet lahjoitusta tehtyä.

He eivät kuitenkaan halunneet luovuttaa, ja päättivät auttaa rintasyöpäpotilaita. Jokaiselle kolmelle kaverukselle rintasyöpä on tuttu aihe ja sitä on esiintynyt heidän suvussaan.

Pian he saivat kuulla Crystalin koskettavan tarinan, ja päättivät lahjoittaa rahat hänelle. Crystal on kolmen lapsen yksinhuoltajaäiti, joka on sairastanut rintasyöpää jo 4 vuotta. Hän menetti työnsä sairautensa vuoksi, eikä enään saa sairaskulukorvauksia työnsä puolesta. Hoitokulut ovat kalliita, eikä Crystalilla ole pian varaa elättää hänen perhettään. Hänen kouluikäiset lapsensa ovat olleet äitinsä tukena jatkuvasti, vaikka sairaus on vaikuttanut myös heihin raskaalla tavalla.

Kaverukset matkustivat pitkän matkan Crystalin kotiin, ja yllättivät hänet. Crystal kertoi tarinansa, ja se kosketti miehiä valtavasti. Miehet lahjoittivat 7,000 dollaria Crystalille ja hänen perheelleen, mutta oli vielä jäljellä toinen yllätys. Miehet olivat saaneet sponsorin, joka halusi myös lahjoittaa rahaa. Crystal siis sai 14,000 dollaria hoitokuluihin sekä lapsiensa normaalin elämän takaamiseksi.