Pepsi päätti höynäyttää amerikkalaista journalistia, joka epäili aikaisemman Pepsin kampanjapilan olleen huijaus. Videossa journalisti joutuu mukaan ajelulle, jolla hän ei todellakaan haluaisi olla. Kosto maistuu parhaalle kylmänä, mutta se on ihan hyvää myös huutavan kuumana, keltaisen taksin takapenkillä.

Kissa ja koira ovat kuin maa ja taivas tai tuli ja vesi. Täysin eri asioita. Mutta sellaisia asioita, että läheisyydenkipeä ihmiskansa olisi onneton ilman niitä molempia.

Tällä videolla näkyy, millainen ihminen olisi, jos sillä olisi kissan tai koiran sielu, ajatusmaailma ja käytös. Eli toinen miehen kämppiksistä käyttäytyy kuin kissa, ja toinen kuin koira. Mahtava!

Ihanat minipossut ovat sen verran söpöjä lemmikkejä, että niitä katsellessa ei voi kuin huokailla syvään. Mutta entäs se näky sitten, kun nämä pikkuiset röhkijät yrittävät tulla rappusia alas? Siinä ei ole söpöydelle rajoja!

Yllä oleva video näyttää Hamlet-nimisen minipossun yrityksen tulla rappusia alas. Matka on haastava, mutta onneksi lopussa odottaa herkullinen palkinto.

Nörtteyden voimaan voi aina luottaa. Etenkin jos kyseessä on Bottle Boys. Tämä tanskalainen kaveriporukka päätti perustaa bändin ja oletettavasti mietittyään ”mikä olisi vaikein tapa perustaa bändi”, he päättivät perustaa bändin, joka soittaa pulloja, eikä mitään muuta.

Kuten mainittu, nörtteiden voimaan voi AINA luottaa ja pojat todistavat tämän pelimusiikkikoosteellaan. On vaikea kuvitella, että miten kauan pojilla on mennyt kaikkien näiden kappaleiden opetteluun, tai mihin kaikkeen muuhun tämän ajan olisi voinut käyttää. On kuitenkin varmaa, että sitä aikaa ei olisi voinut käyttää mitenkään paremmin.

Yksi ihanimmalta tuntuvista asioista on päänahan hierominen päänhierontalaitteella. Kaikista mukavimmalta se tuntuu, jos joku toinen tekee sen puolestasi. Kylmät väreet säteilevät kehoasi pitkin päästä varpaisiin, ja olosta tulee raukea ja rentoutunut.

Miksei päähieronnasta voisi nauttia muutkin kuin vain ihmiset? Tämä koira saa mukavan kokemuksen päänhierontalaitteella, ja se näyttää nauttivan siitä täysin siemauksin.