Lontoo on yksi Euroopan suurimmista kaupungeista ja sen arkitehtuuri on upeaa. Kaupungin läpi virtaava Thames-joki tarjoaa hyviä kuvausmahdollisuuksia niin harrastelijalle kuin ammattilaisellekin. Videon taustalla soi englantilaisen superyhtyeen Coldplayn ”Clocks” -kappale.

Videon kuvauksen ja editoinnin ovat hoitaneet Alex Bordetcky ja Svetlana Abrashova

Koirat tekevät joskus hullunkurisia asioita, ilman sen kummempaa selitystä. Tämä koira on päättänyt kävellä jokaisesta rappusesta takaperin.

Syy koiran käytökseen saattaa olla, että se ei halua joutuvansa yllätetyksi takaapäin.

Nettiin ladataan päivittäin sadoittain hienoja videoita, joissa ihmiset suorittavat erilaisia temppuja. Välillä videoita saattaa olla vaikeaa löytää, joten on mukavaa, kun ne kootaan samalle videolle.

Tällä videolla mukaan ovat päässet myös eläimet ja kyseistä pätkää kutsutaankin Internetin omaksi ”musavideoksi”.

80-Vuotias Werner Freund haluaisi olla mielummin susi kuin mies. Hän on kasvattanut ja elänyt susien kanssa viimeiset 30 vuotta. Sudet ovat hänelle kuin omaa perhettä ja mies sanoo olevansa lauman johtaja. Werner sanoo elämänsä olleen mahtavaa, sillä hän on saanut elää puolet ihmisenä ja puolet sutena.

Videolla paikalle saapunut toimittaja seuraa miehen toimintaa susien kanssa. Lisäksi nainen auttaa miestä ruokkimaan susia peuranruhoilla.

Wolf

*Huom laita tämä kappale soimaan ennen kuin katsot videon!

Kanoilla ei yleensä ole tapana syödä ihmisiä, mutta tämä poika ainakin hetken aikaa luuli niin. Nuori lapsi juoksi kanoja karkuun ja ei ymmärtänyt, että eläimet havittelivat pojan kädessä ollutta pussia.

Pojan onneksi hän heitti pussin lopuksi maahan ja ilkeä kanajengi päätti antaa lapsukaisen mennä menojaan.