Me emme enää pysty elämään ilman älypuhelimiamme ja usein ne vievät huomiota pois läheisistämme. Alla näkyvä kyltti löytyy erään päiväkodin pihaportista ja saa meidät pysähtymään. Lapset ovat pieniä vain hetken, silloin on erittäin tärkeää rakentaa turvallinen olo ja antaa paljon rakkautta heille aina kun mahdollista.

”Lopetathan puhelusi ja valmistaudut päiväsi tärkeimpään tapaamiseen.”

Jos et näe kuvaa, voit katsoa sen täältä.

21-vuotias laulaja Evelina on kerännyt kymmeniä tuhansia seuraajia sosiaalisessa mediassa ja hänellä on paljon nuoria faneja. Naisten ulkonäköä kommentoidaan herkästi ja Evelinakin on saanut siitä aimo osansa. Nyt hän on julkaissut pitkän tekstin asiasta Instagram-kuvansa yhteyteen.

Kuvassa on aseteltu vierekkäin kaksi otosta, joiden välissä on vain muutamia sekunteja. Evelina haluaa tällä kuvalla osoittaa, että se, mitä sosiaalisessa mediassa esitellään ei aina ole välttämättä koko totuus. Se, että hänen vatsansa pömpöttää, ei tarkoita sitä, että hän olisi raskaana tai lihonut.

 

”Mä oon just vaan syöny, chillatkaa”, Evelina kirjoittaa kuvatekstissään.

 

Haluisin et kaikki muistais et sosiaalisessa mediassa kaikki ei lähtökohtaisesti oo vilpitöntä tai aitoo. Jengi pääsee filtteröimään kunnolla itsestään vaan niitä hyviä ja edustavia puolia vaiks ihmisis on miljoona kertaa enemmän puolia ku parissa selfiessä. Ei kenenkään elämä oo pelkästään hyvii hiuspäivii tai söpöi sisustuskuvia tai luksuslaukkuja tai salia tai hyvistä kulmista otettuja kuvia. Mä saan paljon kommentteja mun painosta ja ulkonäöstä ja ihmettelyä, miten en näytä tänään ihan samalta ku eilen. Mä oon elävä olento, mä hengitän, mä syön, mun kroppa on kokoajan muutoksessa ja mul on silti ihan kivaa vaiks mul ei oo litteetä vatsaa ihan koko ajan. Yläasteen bilsantunnit selittää ihmisen anatomian kivasti ja lyhyesti hengitysteineen ja aineenvaihduntoineen, niil pääsee hyvin alkuun jos haluu ymmärtää. ”OMG OOTKO RASKAANA APUA SE ON LIHONNU SE ON RASKAANA” hahahhhhha mä oon just vaan syöny, chillatkaa ✌?️ näiden kuvien välissä on about 5 sekuntia. #eifiltterii

A photo posted by Evelina (@evelinavirallinen) on

 

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Välillä tulee mokailtua ihan huolella arjen kiireissä, mutta ei hätää, niin käy meille kaikille. BuzzFeedin tekemällä videolla näemme kolmetoista aloittelijan mokaa, jotka ovat käyneet joskus jokaiselle naiselle. Alla vielä listattuna nämä melko harmittomat, mutta harmittavat sattumukset, joihin on helppo samaistua. Moniko näistä on osunut sinun kohdallesi?

1. Hulmuava hame tuulisella säällä

2. Tamponin putoaminen käsilaukusta

3. Omien hiusten leikkaaminen

4. Viestin lähettäminen väärälle henkilölle

5. Kynsien lakkaaminen, kun pitäisi tehdä mitä tahansa

6. Ihokarvojen vahaaminen itse

7. Juominen huulien punaamisen jälkeen 

8. Surullisen elokuvan katsominen, ilman vedenkestävää meikkiä

9. Naistenvihaajan treffaaminen

10. Valkoiset housut kuukautisten aikana

11. Liika meikkaaminen

12. Mukavuuden uhraaminen ulkonäön takia

13. Menkkamässäämiselle antautuminen

Onneksi elämä ei ole niin vakavaa!

Nuotio, tähtitaivas, komeita miehiä ja kaunista laulua – tunnelmallisempaa fiilistä saa hakea. Videolla kuuden hengen mieskuoro laulaa Johnny Cashin Ring of Fire -kappaleen. Esityksen aikana on vaikea välttyä kylmiltä väreiltä, kun kuvittelee itsensä nuotion äärelle.

Tänä päivänä elektroniikkalaitteet ovat suorastaan hukuttaneet meidät ja onnea täytyy etsiä uusimpien puhelimien ja tv-sarjojen muodossa. Onni muodostuu kuitenkin usein erittäin yksinkertaisista asioista, jotka me helposti unohdamme kaiken kiireen keskellä

Tähänkään tilanteeseen ei tarvittu kuin nuotio ja yhteinen laulutuokio. Tunnelmalataus voittaa helposti kaikki parhaat elokuvat ja tietokonepelit.

Virkkaaminen on mukavaa ajanvietettä, mutta siitä voi syntyä myös jotain suurta. Puolalainen taiteilija Olek päätti virkata tämän keravalaisen omakotitalon pinkkiin päällysteeseen. Hänen apunaan jättimäisessä projektissa oli muun muassa maahanmuuttajanaisia ja virkkaajia tarvittiin noin satakunta.

Taiteilija kertoo Instagramissaan, että talo symboloi valoisaa tulevaisuutta, joka on täynnä toivoa. Valokuvat eivät kuulemma tee oikeutta talolle, joten jos satut olemaan Keravan juna-aseman lähellä, käy vilkaisemassa tätä pinkkiä ilmestystä!

 

A photo posted by olek (@oleknyc) on

A photo posted by olek (@oleknyc) on

A video posted by olek (@oleknyc) on

A photo posted by olek (@oleknyc) on

A photo posted by olek (@oleknyc) on

A photo posted by olek (@oleknyc) on

A photo posted by olek (@oleknyc) on

A video posted by olek (@oleknyc) on