Ei oo helppoo!

Jossain tässä kuvassa on kännykkä. Pystytkö sinä löytämään sen? Arvoitus on ollut hurjan suosittu Facebookissa.
 

Nelosten saaminen on todella harvinaista, mutta identtisten nelosten saaminen saa lottovoitonkin näyttämään helpolta. Maapallolla on noin 70 identtisen nelosen ryhmää.

Nämä söpöliinit ovat uusi lisä Tim ja Bethany Webbin perheeseen. Lapset syntyivät ilman hedelmöityshoitoja ensikertalaisille vanhemmille ja jokainen pikkuinen voi hyvin. Valokuvaaja Cassandra Jones ikuisti Abigailin, McKaylan, Gracen ja Emilyn suloisissa pupuasuissa.
 

Ikä on vain numero ja tämä on siitä loistava todiste.

Dorothy Williams esitti hieman seksistisen shown, joka sai koko yleisön riemastumaan Amerikan Talent -ohjelmassa.

Dorothy sai kultaisen lipun, joka johdatti naisen suoraan semifinaaleihin. Pelkästään juontajilla on käytössään kultainen lippu ja he saavat käyttää sen vain kerran koko ohjelman aikana. Toivotaan, että tämän esimerkillisen supermummon rahkeet kantavat mahdollisimman pitkälle semifinaalien jälkeen.

Didga -niminen kissa osaa temppuja, joihin harva koirakaan pystyy. Vitsillä tehdyn tarinan mukaan kissa sai motivaationsa temppujen tekemiseen, kun se katseli koiravideoita Youtubesta.

Tällä videolla pääset tutustumaan kissan suorittamiin temppuihin, jotka vetävät suorastaan sanattomaksi.

Vapiskaa temppukoirat – täältä tulee Didga! 

Tätä videota katsoessa tulee aivan se fiilis, kun heräät maanantaina työpäivää varten. Lomalta arkeen paluu on nimittäin usein melko kovakourainen koettelemus monelle

Videolla kissa nukkuu päiväunia, kunnes se alkaa venytellä. Eläin ilmeisesti unohti nukkuvansa sohvalla oman sänkynsä sijasta. Ei se mitään, sillä meille kaikille käy joskus tällaisia huvittavia kömmähdyksiä.

Source: Sleepy cat accidentally wipes out by TheJamaicanGamer7 on Rumble