Näyttäviä vartalomaalauksia ammatikseen tekevä Johannes Stötter tietää mitä tekee. Nyt hän on luonut kolmesta alastomasta naisesta ”Susi”-nimisen teoksen, joka näyttää nimensä mukaisesti aivan oikealta sudelta. Pystytkö löytämään kaikki kolme naista kuvasta?

susi

Videolta näet vastauksen:

Tämä video näyttää, että naiset eivät pelkää verta. Jostain syystä kuukautissuojayritykset päättivät yhdessä vaiheessa, että kuukautisvuotoa tulee mainoksissa simuloida sinisellä nesteellä. Tässä mainoksessa on kuitenkin tuotu esille naisten urheiluharrastuksia, joissa haavereita sattuu ja hurme virtaa. Mainos päättyy iskulauseeseen ”veren ei tule pidätellä meitä”, ja se on saanut paljon kiitosta sosiaalisessa mediassa.

Voimauttava pätkä, eikö olekin?

Internetille on löytynyt uusi kuninkaallinen. Pienen tytön tanssiluokka järjesti prinsessapäivän, jolloin jokainen sai pukeutua suosikki Disney-prinsessakseen. Tämä yksilö tahtoi kuitenkin laittaa päälleen oman lempiasunsa – hot dog -puvun!

Aihetunniste #hotdogprincess sai heti hurjan suosion Twitterissä.

 

Hot dog -prinsessan isä liittyi myöhemmin keskusteluun kertoen, että asu oli tyttären ihan oma idea.

 

Hodariprinsessa rohkaisee meitä olemaan oma itsemme ja toteuttamaan hulluimmatkin ideat!

Lasten logiikkaa ei voi aina ymmärtää. Etenkin, jos pikkuiset parkuvat sydämensä kyllyydestä. Syy voi olla nälkä tai unenpuute, mutta välillä vaikka suklaapatukan katkeaminen. Onneksi itku loppuu aikanaan ja maailmanloppu ei tullutkaan. Tässä 12 ehkä hieman naurettavaakin tilannetta, joissa lapselta on päässyt itku.

 

1. Mikro söi lounaan

 

2. Presidentti Obaman tapaaminen

 

3. Darth Vader on pahis

 

4. Äidin oikea nimi ei ole äiti

 

5. Ei huvita lähteä mihinkään, vaikka ei olla menossa minnekään

 

6. ”Hyvää huomenta”

 

7. Kaikki värikynät eivät mahdu käteen

 

8. Koira on tiellä

 

9. Veljen kanssa ruokailu

 

10. Muffinssit eivät tule uunista kylminä ulos

 

11. Naimisiinmeno isän kanssa ei onnistu

 

12. Miley Cyrus on telkkarissa

Taiteilija ja suunnittelija Haruka Misawa osaa rakentaa kuvankauniita ja rauhoittavia akvaariokokonaisuuksia, joita voisi tuijoittaa koko päivän. Mies käyttää työssään hyödykseen 3d-printteriä, jonka avulla hän tulostaa suunnittelemansa esineet ja sisustuselementit.

Videolla näet useita eri akvaarioita, joissa on myös eläviä kasveja. Joku joskus sanoi, että yksinkertainen on kaunista… No tämä video todistaa väitteen todeksi.

Evästevalinnat