Se tunne kun opettaja kumartuu auttamaan viereistä luokkatoveria, samalla työntäen takapuolensa naamaasi.

Tällä opettajalla on kuitenkin hieman omaperäisempi asento.

 

 

Tällä videolla näet, kun vastasyntynyt kilpikonna juoksee henkensä kaupalla kohti merta.

Videon lopussa suuri lintu kuitenkin syöksyy ja nappaa pienen kilpikonnan kynsiinsä, eikä pienellä poikasella ole minkäänlaista mahdollisuutta selvitä.

Mieltä on kuitenkin turha pahoittaa liiaksi, sillä pieniä kilpikonnia kuorituu rannalla tuhansittain ja osa niistä pääsee aina turvallisesti mereen.

 

Ab Hancer on laite, jolla saat näkyviä tuloksia sekunneissa! Kiristät vain Ab Hancerin vatsasi ympärille ja voit käyttää sitä vaikkapa katsoessasi televisiota! Eikä siinä vielä kaikki, tämä hämmästyttävä keksintö mahtuu huomaamattomasti vaatteiden alle!

Tuotetta suosittelee monet wannabe-urheilijat kuten esimerkiksi Jeff, joka luonnehtii Ab Hanceria näin: ”En voi uskoa kuinka tehokas Ab Hancer on! Tsiksit diggaa!”

Vaikka todellisuudessa Ab Hancer on yhtä tehokas ja hyödyllinen kuin allaolevat sikspäk-tatuoinnit, antaa se varmasti monelle hyvät naurut

Nyky-yhteiskunnassa vanhemmat saatetaan leimata huonoiksi aivan liian helposti, mutta tässä videossa on mielestämme jo jotain väärää… (hauskaa.)

Lasten hyväuskoisuutta on helppo käyttää hyväksi.

Tämä oli se päivä, jolloin poika alkoi vihaamaan vanhempiaan.

Blind Tiger nimisen grillin omistaja on huomannut tarjoamillaan siivillä olevan parantava vaikutus. Grillisiivet ilmeisesti parantavat herpeksen, ainakin ehkä.

Oletko sinä huomannut paikallisen grillisi herkuilla olevan mitään ei-mainostettuja vaikutuksia?

Lähde: Tosh.0

Evästevalinnat