Roskat on aliarvostettuja. Sillä mikään ei ole tyylikkäämpää kuin uusi tuote, joka on tehty kierrätysmateriaalista. Alla on listattuna 30 loistavaa ideaa, miten vanhoja esineitä voi käyttää hyödyksi. Nappaa inspiraatiota niistä ja toteuta kotona itse.

1. Vanhat tikapuut kirjahyllyksi

2. Salkku tuoliksi

3. Tuoli hyllyksi

4. Vanhat kirjat hyllyksi

5. Hatut lampuiksi

6. Tennismailat peiliksi

7. Muovipullosta luuta

8. Henkareista huoneenjakaja

9. Vanha piano kirjahyllyksi

10. Lusikat lampuksi

11. Kylpyamme sohvaksi

12. Tölkkien avaajat laukuksi

13. Viinipullot kattokruunuksi

14. Vanha tv akvaarioksi

15. Hanskasta pehmo-hamsteri

16. Pyörän rengas kelloksi

17. Pyörästä lavuaarin teline

18. Vessapaperirullista järjestäjä

19. CD-kotelosta eväsleivänkotelo

20. Jakoavaimista seinäkoukuja

21. Hehkulampusta öljylampp

22. Tietokoneesta postilaatikko

23. Pankkikorteista kitaran plektroja

Osta: tästä

24. Lasihelmistä aidan koristaja

25. Pullonkorkeista kynttilöitä

26. Skeittilaudoista piknik-pöytä

27. Pulloista riipuslamppuja

28. Vanhasta pianosta suihkulähde

29. Vanhoista kaseteista laukku

30. Rumpusarjasta kattokruunu

Lähde: boredpanda.com

Toiset miehet tallentavat tämän ikimuistoisen hetken videolle, toiset räpsivät kuvia. Tämä Redditin käyttäjä halusi muistoksi omat sydämen lyöntinsä.

Pariskunta on siis matkalla Roomassa, ja he kulkevat kohti Colosseumia, jossa kosinta tapahtuu. Alla olevista kuvista näkyy, miten sydän reagoi tähän jännittävään hetkeen.

Pariskunta kävelee paikkaan, jossa kosinta tapahtuu, ja he ostavat jäätelöä.

Sitten he syövät jäätelön ja jonottavat Colosseumin sisälle. Mies miettii kosintaansa, sanoo sen sitten ääneen ja saa myöntävän vastauksen.

Syke laskee, kun onnellinen pariskunta istahtaa penkille.

Lähde: Reddit.com

Anderson’s Viewers Got Talent -ohjelmassa nähtiin taiteilija, joka löi tuomariston ja yleisön ällikällä. Hän maalasi puolessatoista minuutissa uskomattoman upean maalauksen, vaikkei se ihan heti siltä näyttänytkään. Maalaus näytti epämääräiseltä läntiltä mustan paperin keskellä – kunnes taiteilija käänsi teoksen ympäri.

Muoti on ehtinyt muuttua todella radikaalisti viimeisen sadan vuoden aikana. Suurin osa muoti-ilmiöistä on historiaa, mutta osa viime vuosituhannen tyyleistä on tehnyt paluun 2000-lukuun.

Tämä minuutin mittainen video näyttää hyvin sen, kuinka paljon tyyli ja kauneusihanteet ovat muuttuneet viimeisen 100 vuoden aikana. Videolla esiintyvä malli meikataan yksitoista kertaa, jokaiseen vuosikymmeneen sopivaksi.

Se on ihan sanomattakin selvä asia, että joulupukki on suomalainen ja asuu Korvatunturilla. Yleensä hahmo on lempeä ja kiltti, mutta joskus se voi olla niin paljon muutakin.

Tämä kuvasarja osoittaa, mitä tapahtuisi, jos tämä parrakas herra olisi poroineen, muoreineen ja tonttuineen tuttujen elokuvien pääosassa.

Lähde: blogi.expedia.fi / Expedia.fi

Evästevalinnat