Maailmalla suureen suosioon noussut ”First kiss – video”, jossa toisilleen tuntemattomat, tavalliset ihmiset suutelevat toisiaan, on osoittautunut mainostempuksi. Videolla olevat ihmiset ovat oikeasti malleja ja he näyttelevät suutelukohtausta.

Vaikka video osoittautuikin feikiksi, niin siitä on jo ehditty tekemään monenlaisia eri versioita. Ohessa suosikkiparodiamme!

Sääntöjä pitää määrätä, jotta jokaisessa maassa olisi järjestys eikä ihmiset rellestäisi miten tahtoo. Joskus kuitenkin sääntöjen määrääminen menee liiallisuuksiin ja naurettavia asioita kielletään laissa.

Nämä 15 lakimääräystä on kerätty eri puolilta maailmaa. Meidän mielestämme nämä kuulostavat tyhmiltä ja hieman turhiltakin, mutta joissain maissa tällaisiin kieltoihin ollaan totuttu.

1. Alaskassa on laitonta sitoa koira auton katolle.

2. Naapurin vauvan syöminen on ehdottomasti kielletty Alaskassa.

3. Jos ohitat Kiinassa yli 70-vuotiaan ihmisen, täytyy sinun kumartua hänen eteensä ja lausua rukous.

4. Alabamassa karhua vastaan tappeleminen on laitonta, jopa itsepuolustuksessa.

5. Arizonassa rikot lakia, jos olet täysi-ikäinen ja hymyillessäsi sinulla näkyy enemmän kuin yksi puuttuva hammas.

6. Indianassa ei saa käydä kylvyssä lokakuun ja maaliskuun välillä.

7. Lowassa miehet joilla on viikset, eivät saa suudella naista julkisella paikalla.

8. Singaporessa suuseksi on kielletty, jos se ei johda yhdyntään.

9. Siellä myös purukumin myynti on ehdottomasti kielletty.

10. Utahissa miehet saavat kiroilla, naiset ei.

11.  Mainessa voit saada tuntuvan sakon, jos sinulla on joulukoristeita vielä tammikuun 14. päivän jälkeen.

12. Idahossa kamelin selässä ei saa kalastaa.

13. Kiinassa sinulla saa olla vain yksi lapsi. Jos kuitenkin päätät uhmata lakia ja tehdä toisen lapsen, tulee sinulle siitä lasku kotiin.

14. Coloradossa ei saa pusutella nukkuvaa naista, vaikka hän olisikin vaimosi.

15. Rhode Islandissa et saa ajaa autoa jossa on olutta, vaikka pullot olisivatkin avaamattomia.

Kuvien lähde: fotolia

Kykyjenetsintäklpailuissa nähdään välillä huikeita suorituksia, ja 9-vuotiaan Amira Willighagenin lauluesitys kuuluu niihin.

Amira osallisui viime vuonna Holland’s Got Talent -ohjelmaan, ja ällistytti tuomariston jo ensimmäisessä esityksessään. Pienestä tytöstä lähtee uskomattoman vahva ääni. Hän esittää videolla O mio babbino caro -laulun

 

 

Yhdeksän vuotta sitten perheen tytär sai joululahjaksi iPodin ja kameran. Hän päätti tallentaa sille laulutaitonsa. Isä löysi tallenteen vuosia myöhemmin ja päätti tehdä siitä hauskan videopätkän, jonka alussa kuuluu alkuperäinen kappale ja lopussa tyttären taidonnäyte. Kappale on Disneyn Leijonakuninkaasta tuttu Circle of life. Tytär itse latasi tämän muutama päivä sitten Youtubeen.

Pienelle pojalle annetaan paketti. Poika avaa sen ja sisältää paljastuu banaani. Näin iloista lasta harvoin näkee, poika jopa halaa banaania.

Syy tähän pojan banaani-yllätykseen on se, että perhe juhlii äitienpäivää, ja pojalla oli suru puserossa, kun äidit saivat lahjoja, mutta hän ei. Siksi he päättivät yllättää pojan omalla lahjalla. Tosin perhe ei osannut odottaa, että tämä olisi näin otettu hedelmästään.