Peurat eivät yleensä eksy räjäytystyömaalle ja jos eksyvät niin ei hyvin käy. Tämä video tekee kuitenkin sääntöön poikkeuksen, sillä molemmat peurat selsiviät tilanteestä ehjin nahoin. Erityisen onnekas oli ”kovis” peura, joka ei suostunut lähtemään paikalta, vaikka kaveri niin tekikin.

Jääräpäisyyden seurauksena toinen peura oli menettää henkensä, mutta onneksi se pääsi luikkimaan takaisin metsän uumeniin.

Jos ei ole lasten takia aikaa mennä salille, kannattaa treenata kotona. Yksi lapsi tarkoittaa yhtä painoa, kaksi lapsi kahta ja niin edelleen. Sitten vaan hommiin. Punnerrukset, hauiskäännöt ja vatsat – kaikki hoituu lapsia apuna käyttäen.

Tällä videolla on demonstroitu, mitä tarkalleen ottaen kannattaa tehdä. Esimerkiksi, kuinka kannattaa katsoa hauiskääntöä tehdessä seinään, ei lapsen kikattavia kasvoja. Treenaaminen on kuitenkin sen verran vakavaa ja totista puuhaa. Paitsi ei painojen mielestä.

Teimme aikaisemmin jutun siitä, miksi naiset elävät miehiä pidempään ja miehillä odotettu elinaika on pienempi kuin naisilla. Juttu oli niin suosittu ja se saa nyt jatkoa uudella, vähintäänkin yhtä mielenkiintoisella kuvasarjalla.  Ja kyllä, miehet eivät näköjään vieläkään ole oppineet, sillä tällaiselta heidän askartelunsa (edelleen) näyttää ulkopuolisten näkökulmasta.

fundir

fundir

boredpanda

ididfunny

ididfunny

fundir

fundir

boredpanda

Shamshyan

mundogump

mundogump

mundogump

mundogump

mundogump

”Huomaamme parhaiten, että kaikki maailmankaikkeudessa on nivoutunut yhteen silloin, kun yritämme poimia jotain siitä pois.”  – John Muir

Susien uudelleenasettaminen Yellowstonen kansallispuistoon yli 70 vuoden poissaolon jälkeen aiheutti uskomattoman muutoksen puiston ekosysteemissä. Katso, miten kaikki puistossa muuttui susien paluun myötä ja miten luonto elää jatkuvassa muutoksessa, mutta silti täydellisessä tasapainossa. Katso, miten sudet muuttivat joet.

Voit oppia lisää luonnon kauniista tasapainosta osoitteessa  www.sustainableman.org

Viime viikon juttumme isokokoisesta, 9kg painavasta ja lähes metrin mittaisesta, Pickles-kissasta sai paljon huomiota ja moni ehtikin epäillä, että kuvat eivät ole aitoja ja ne on photoshopattu.

Tämä video todistaa, että kaikki ei aina ole photoshopattua, vaan Pickles-kissa tosiaan on lajitovereistaan poiketen erikoisen kokoinen.