Nala-apina ei pärjäisi yksin luonnossa, joten se asuu turvakodissa muiden apua tarvitsevien apinoiden kanssa. Se viihtyy siellä ja on hyvin kiintynyt sen hoitajiin.

Nyt Nalan on aika mennä pesulle. Se turvautuu sen rakkaaseen Bobo-pehmoleluunsa tämän jännittävän tapahtuman ajaksi.

Mies löysi sorsaemon kuolleena tien vierestä. Sen ympärillä hääri seitsemän orpoa ja pelokasta poikasta, jotka eivät tienneet, minne mennä. Hän lähetti vaimolleen tekstiviestin: ”Tuon kotiin 7 sorsanpoikasta! Käy katsomassa netistä, miten pidämme ne elossa.”

Ensin kuitenkin, poikaset oli saatava kiinni.

Mies hätisteli poikaset pois tieltä, ja ne kipittävät yhtenä röykkiönä läheisen omakotitalon autotallin kupeeseen.

Mies keräsi poikaset pahvilaatikkoon, jossa ne tietysti olivat vielä aika peloissaan.

Kotonaan mies laittoi ison saavin pohjalle pyyhkeen, jonka lämpössä sorsat viihtyivät paremmin.

Koska ne kuitenkin olivat aika kovia hyppelemään, lapset avustivat pitämään karkulaiset paikallaan sen aikaa, kun isä teki poikasille viihtyisämmän yösijan.

Autotallin nurkkaan valmistui pian pieni soppi, jota lämpölamppu piti lämpimänä.

Väliaikainen sorsahotelli oli valmis. Poikaset saivat ruokaa ja vettä.

Sitten ne kävivät yhteistuumin nukkumaan vieri vieressä.

Seuraavana päivänä koko perhe lähti viemään poikasia villieläimille tarkoitettuun kuntoutuskeskukseen, jossa poikaset pääsivät muiden lintujen joukkoon.

Lapset itkivät matkalla, koska sorsista piti luopua, mutta isä lohdutti:

”Parempi, että löysimme poikaset ja autoimme niitä kuin, että emme olisi koskaan edes nähneet niitä.”

Lähde: Imgur

Jos olet hankkinut kissallesi varta vasten pedin, on hyvin todennäköistä, ettei se kelpaa nukkumapaikaksi. Paljon parempia vaihtoehtoja ovat esimerkiksi pyykkikorit, lavuaarit tai vaikkapa kukkaruukut.

Kissat ovat tunnetusti hyvin notkeita ja onnistuvat tunkemaan itsensä mitä ahtaimpiin paikkoihin. Jos se vain näyttää mukavalta paikalta, niin siinä on hyvä torkahtaa.

Lähde

Lähde

Lähde

Lähde

Lähde

Lähde

Lähde

Lähde

Lähde

Lähde

Lähde

Lähde

Lähde

Lähde

Lähde

Lähde

Lähde

Lähde

Lähde

Lähde

Lähde

Lähde

Lähde

Lähde

Lähde

Lähde

Lähde

Lähde

Lähde

Lähde

Lähde

Lähde

Lähde

Lähde

Lähde

Brasilialaisen biologin Andre Costan omistamat Cleo-kissa ja Forbi-pöllö ovat eläneet yhdessä koko elämänsä ajan, ja ovat parhaita kavereita. Ystävykset leikkivät yhdessä päivittäin eivätkä lähes koskaan ole erossa toisistaan. Ihmiset voisivat oppia jotakin tästä eriskummallisesta ystävyydestä!

Kotona tehty promovideo ei mennyt ihan suunnitelmien mukaan, kun kissa päätti osallistua myös sen tekemiseen. Mies on selittämässä juuri Lego-kaupungista, kun pöydältä hiipii kissa suoraan miehen naaman eteen ja tunkee tassunsa tämän suuhun. Kissa on sitä mieltä, että ”lopeta ja anna ruokaa”. Aivan oikein toimittu.