Yksi suurimmista maahan tehdyistä, ihmistä esittävistä taideteoksista löytyy Irlannin Belfastista. Tämä pientä tyttöä esittävä kuva on yli neljän hehtaarin kokoinen. Taiteilija Jorge Rodriguez-Gerada käytti työhönsä 30 000 puista tolppaa ja lähes viisi tonnia multaa, kiviä, ruohoa ja hiekkaa. Työn tekemiseen meni kuukausi, vapaaehtoisia auttajia oli paikalla useita.

Työn nimeksi tuli Wish eli ”toive” paremmasta tulevaisuudesta lapsille.

Taiteilija: Jorge Rodriguez-Gerada

Facebookissa: www.facebook.com/JorgeRodriguezGerada

Kakkujen tarkoituksena on ilahduttaa ihmisiä niiden maulla ja kauneudella. Louisa Caolalla on todella omaperäinen tyyli valmistaa kakkuja, sillä hän tekee niistä ruoka-annoksien näköisiä.

Alla olevissa kakuissa on käytetty vain jälkiruokaan tarkoitettuja aineksia ja ne maistuvatkin makealle, vaikka ulkonäkö ei aina siltä näyttäisikään.

Taiteilija: Louisa Caola
Lähde: All Over Press

Eminem on tällä hetkellä ehkä suosituin räppäri koko maailmassa ja monen nuoren, sekä aikuisen esikuva. R&B-laulaja Rihanna taas on miljoonien teinityttöjen esikuva ja monien miesten päiväunien aihe.

Kyseinen kaksikko julkaisi 5.8.2010 ”Love The Way You Lie” -kappaleen, josta tuli jättimenestys. Kyseinen rakkauslaulu soi edelleen monilla radiokanavilla ja se on kerännyt videopalvelu Youtubessa huimat 612 873 491 katselukertaa.

Saa nähdä tuleeko uudesta ”The Monster” -kappaleesta yhtä kova menestys.

Monet tilanteet saattavat erehdyttävästi muistuttaa jotakin muuta kuin mitä oikeasti on tekeillä. Tälle videolle on koottu hauskoja pätkiä tekaistuista tilanteista, joilla on nolo lopetus.

Tilanteissa ei kuitenkaan todellakaan tehty sitä miltä se aluksi näytti.

Halloweenin alla piloja ja jekkuja pukkaa joka tuutista, mutta tämä on taas yksi erittäin onnistunut sellainen. Mies on vetänyt naamaansa kulmahampaat, meikit ja valkoiset piilolinssit, ja hän käy kysymyssä ohikulkijoilta ”ihan vaan verta”.

Evästevalinnat