Mikäs sen hauskempaa kuin ryhtyä lapselliseksi ja pomppia itsensä väsyksiin jättimäisessä pomppulinnassa? Tämä tuntuu olevan melko monen unelma, nimittäin leikkiminen ylipäätänsä. Belgialainen yritys V-Formation on luonut videolla näkyvän “The Beast”:n, joka laajenee koko ajan. Siitä on kaikessa komeudessaan tarkoitus tulla kilometrin pituinen! Oletko tarpeeksi lapsi, jotta tällainen saa sinut kiljumaan innosta?

Tässä videossa mies yrittää lähikuvata pesukarhua, odottamattomalla seurauksella! Pesukarhu nappaa miehen puhelimen ja juoksee karkuun kameran vielä kuvatessa videota. Mies joutuu jahtaamaan Stanleyksi hetki aiemmin nimeämäänsä luontokappaletta viitisen minuuttia, kunnes pesukarhu vihdoin pudottaa puhelimen ja jatkaa matkaansa. Loppu hyvin, kaikki hyvin.

 

Toisinaan keksien saaminen samankokoisiksi ja kauniin muotoisiksi on yllättävän vaikeaa ja osa kekseistä palaa tai jää raa’aksi. Eräs neuvokas Twitter-käyttäjä kuitenkin keksi loistavan tavan saada kekseistä samankokoisia – nimittäin keksien paistamisen muffinssivuoassa!

 

Kuva: Kimberly Vardeman

Bettie Butler on 95-vuotias nainen, joka edelleen täynnä energiaa ja tunnettu “ikä on vain numero” -asenteestaan.

Videolla nainen hyppää laskuvarjohypyn syntymäpäivänään ja näyttää ainakin ilmeen perusteella nauttivan pudotuksesta.

Moni ihminen ei ole 20-vuotiaanakaan yhtä elossa kuin tämä upea nainen.

Lähde: Facebook / WTHR13

Auton sisällä istuva ihminen on kolarin sattuessa erittäin haavoittuvainen, vaikka autojen turvajärjestelmät ovatkin vuosien saatossa kehittyneet.

Yksi kolareita paljon aiheuttava tilanne on, kun henkilöautonkuljettajat lähtevät ohittamaan rekkoja. Suurten ajoneuvojen takaa on nimittäin vaikea nähdä, tuleeko edestäpäin autoja.

Tämän yksinkertaisen idean avulla autoilijat voivat turvallisin mielin ohittaa rekan, kun he näkevät suurelta näytöltä, miltä liikenne näyttää edessäpäin.