Upeaa käsityötä!

Singapore airlinesin rakentama pienoislentokone vetää monen kaverin hiljaiseksi. Kone on täysin samanlainen kuin suuri lentokone ja siinä on suihkumoottorit. Koneen lentäessä ilmassa moni, joka ei ole paikalla luulisi konetta oikeaksi Airbus A380-lentokoneeksi.

Katso ja hämmästy!

Värillä ei ole väliä – niinhän sitä luulisi. Näköjään sillä kuitenkin on merkitystä, jos tähän videoon on uskominen.

Kaksi miestä, toinen mustaihoinen ja toinen valkoihoinen, testaavat onko värillä väliä autoon murtautuessa. Molemmat miehet käyttävät täysin samaa metodia murrossa ja se miten ihmiset reagoivat miesten automurtoon on jotain uskomatonta!

Aamuvirkut. Ne ihmiset, jotka heräävät silmät kirkkaina ja hymy huulilla tasan kello kuusi. Sitten ne hörppivät hiljaisuudessa kahvia, nauttivat aamun rauhasta ja odottelevat päivän valkeamista onni sydämessään.

Sitten ovat ne kaikki muut, jotka nukkuvat kuola poskella siihen asti, kunnes herätyskello soi. Sitten se vedetään kiukkuisilla sormilla torkulle, ainakin tunniksi. Minkä jälkeen sängystä nouseminen kestää vielä noin 45 minuuttia. Siitä kolme tuntia eteenpäin niin silmien turvotus alkaa helpottaa ja ensimmäiset haparoivat sanat tulevat suusta.

Tämä koira kuuluu näihin jälkimmäisiin. Ihanaa, ettei tämä aamu-unisuus ole vain ihmisten juttu.

Luontoäiti se jaksaa aina yllättää mitä ihmeellisimmillä ilmiöillä. Nämä mullistavat kuvat ovat Antarktikselta, jossa hyytävän kylmä viima on jäädyttänyt valtavan kokoisen aallon kauniiksi, luonnon muovaamaksi patsaaksi. Kuvissa näkyy metrien korkuinen, jäätynyt aallonharja, joka on hyvä muistutus luonnon kauneudesta, mutta myös samalla sen mahtavuudesta. 

 

Kuvat: travdyn

Flappy Bird on peli, joka herättää runsaasti riippuvuutta ja vihaisuutta, kun peli päättyy yleensä ensimmäiseen kymmeneen tasoon. Eräs mies teki kuitenkin ”mahdottoman” ja pääsi pelissä tasolle 999. Se mitä viimeisellä tasolla tapahtuu on kummastuttanut monia ihmisiä.

Ruudulle pomppaa nimittoin Super Mario, joka tiputtaa linnun alas.