Ensimmäinen päivä maaliskuuta, kello näyttää puolta viittä. Helsingin rautatieasema on täynnä nuoria ihmisiä muun kansan keskuudessa. Onko jotain tekeillä? Vallankumous? Jonkinlainen mielenosoitus? Maailmanloppu?

Ei mitään niin vakavaa. Kyseessä oli nimittäin tuolloin Facebookin kautta alkunsa saanut Sata salamaa -performanssi, yhdenlainen jo suosiota saava flash mob -tapahtuma, jossa tarkoituksena oli tällä kertaa tulla paikalle laulamaan yhdessä porukalla Virve Rostin tunnettu kappale Sata salamaa. Myös Vivas oli paikan päällä kameroineen.

Katso alta, kuinka tapahtuma meni!

Jason Russellin tekemä video Ugandalaisesta Joseph Konysta on levinnyt kulovalkean lailla sosiaalisessa mediassa. Kyse ei kuitenkaan ole vain videosta, vaan kokonaisesta kansanliikkeestä nimeltään ”Kony 2012”.
Jason kertoo videossa Ugandassa tapahtuvista rikoksista ihmiskuntaa vastaan, jotka ovat leviämässä koko Afrikkaan. Rikoksista on vastuussa mies nimeltään Joseph Kony, joka johtaa kapinallisliikettä Ugandassa. Tämän kapinallisliike ryöstää lapset vanhemmiltaan ja tekee heistä sotilaita tai jopa murhaa heidät.

Jason törmäsi ongelmaan Ugandassa ja lupasi siellä kapinallisliikettä pakenevalle Jacobille tekevänsä asialle jotain.

Videoliikkeen tarkoitus on tuoda Joseph Kony julkisuuteen ja maailman tietoon, jotta korkeammat tahot puuttuisivat asiaan ja kiinniottaisivat Konyn.

Videossa Jason Russell kertoo mitä juuri sinä voit tehdä asiaa edesauttaaksesi.

Maailman kalleimmaksi tv-sarjaksi väitetty Terra Nova on päätetty lopettaa ensimmäisen tuotantokauden jälkeen uutisoi 20th Century Fox Television. Foxin mukaan sarja ei kerännyt tarvittavaa katsojamäärää Yhdysvalloissa. Toivoa sarjan jatkumiselle saattaa silti vielä olla, sillä Fox yrittää myydä ohjelmaa toiselle kanavalle.

Sarjaa on tuottanut Hollywoodin tuottajaguruihin lukeutuva Steven Spielberg.

Maailmalla kovassa suosiossa oleva brittiduo Hurts, saapuu kesällä Suomeen. Hurts esiintyy Luukin Kartanon ulkoilualueella järjestettävässä Weekend Festival -tapahtumassa lauantaina 18. elokuuta.

Festivaali ilmoitti aiemmin kiinnittäneensä Skrillexin sekä David Guettan.

Festariliput tulevat myyntiin 12. maaliskuuta Tiketissä ja Lippupisteessä. Yhden päivän liput maksavat 59 euroa ja kahden päivän liput 79 euroa. Hintoihin lisätään lippukauppakohtaiset toimituskulut.

Festivaalin kotisivut:
www.wknd.fi

 

The Weekend-Festivaali on varmistanut toisen huippukiinnityksensä, David Guetan. Muunmuassa hittibiiseisetään Memories ja Without You tunnettu artisti saapuu Suomeen 17. elokuuta Luukin kartanon ulkoilualuuelle. Guetta ei ole aikaisemmin esiintynyt Suomessa.

Weekend Festival -kokemus ei rajoitu pelkästään huippuartistien keikkoihin, sillä festarialueelle on suunniteltu runsaasti erilaisia aktiviteettejä, sekä visuaaliseja elementtejä, jotka toimivat yhdessä luonnonläheisen ympäristön kanssa. Lisää kansainvälisiä huippuesiintyjiä julkistetaan maaliskuun alussa.

Festivaali ilmoitti aiemmin kiinnittäneensä Yhdysvaltalaisen Skrillexin.

Festariliput tulevat myyntiin 12. maaliskuuta Tiketissä ja Lippupisteessä. Yhden päivän liput maksavat 59 euroa ja kahden päivän liput 79 euroa. Hintoihin lisätään lippukauppakohtaiset toimituskulut.

Festivaalin kotisivut:
www.wknd.fi

 

Asiasta uutisoi ensimmäisenä Vivas.Fi