Kuivina aikoina eläimillä saattaa olla haasteita löytää syötävää ravintoa. Kaikki tuntemamme elämä tarvitsee selviytyäkseen vettä, josta varmaan olitkin jo tietoinen. Ihmiset voivat niukkoina aikoina auttaa eläimiä, Suomessa tästä hyvänä esimerkkinä toimii talvisin linnuille rakennetut ruokintapaikat.

Videolla näemme hieman poikkeavan tilanteen, sillä emme tiedä, kuinka kyseinen kaksikko on ystävystynyt tällä tavalla. Ympäristö ei myöskään näyttäisi siltä, etteikö ravintoa olisi yllin kyllin, mutta lintu on silti ajautunut miehen seuraan.

Katso alapuolelta, kuinka mies rikkoo talikollaan maata innoissaan matoja saalistavalle linnulle.

Olet varmasti nähnyt videoita, joissa dinopukuinen tyyppi tekee temppuja ja sekoilee milloin missäkin. Tämä video on ammattitaitoisesti kuvattu “traileri”, jossa proparkouraaja Calen Chan juoksee törkeän kovaa vauhtia dinosaurusta pakoon.

Pätkään mahtuu uskomattomia voltteja ja muita temppuja, molemmilta juoksijoilta. Lopussa videon tekijät toivovat kommentteja katsojilta, miten videon tulisi loppua.

Luontoäiti tarjoaa parhaat elokuvat ja näytelmät, mikäli sattuu olemaan oikeassa paikassa oikeaan aikaan.

Mies oli merellä valokuvaamassa merta ja eläimiä, jonka aikana hän sai todistaa majesteettisen tilanteen. Valokuvaaja oli kirjaimellisesti aitiopaikoilla, kun ryhävalaiden parvi nousi pintana ruokailemaan.

Miehen reaktio oli kerrassaan suloinen, sillä hän ei pidätellyt lainkaan vilpitöntä riemuaan

Metsästäjät eivät todellakaan kaikissa tapauksissa ole kylmäverisiä tappajia, jotka lahtaavat kaiken, mitä metsässä liikkuu. Metsästäjät itse asiassa kunnioittavat usein luontoa enemmän kuin moni muu ihminen ja ottavat saaliikseen vain tarvitsemansa. Vastuullisuuteen kuuluu luonnollisesti myös hädässä olevien eläinten auttaminen.

Tällä videolla näemme hienon tilanteen, jossa metsästäjä päättää päästää jumissa olevan saksanhirven karkuun. Mies ampuu piikkilangan hajalle haulikollaan, jonka seurauksena hirvi pääsee hetken ihmettelyn jälkeen jatkamaan iloisesti matkaansa.

Ihminen on aina ollut kiinnostunut luonnosta, sillä sen rinnalla olemme erittäin pieniä ja melkein mitättömiä. Erityisesti adrenaliininälkäisille se tarjoaa mitä mahtavimmat puitteet extreme-lajeille.

22-vuotias Brendan Wells harrastaa melomista ja kuvaa suorituksiaan videolle veljensä avulla. Wells päätti pukeutua LED-asuun ja laskea alas Washingtonissa sijaitsevaa jokea.

Upea video näyttää meille, miten luontoakin kannattaa joskus uhmata.