Magotilla iski nälkä. Ei se mitään, sillä se tietää tasan tarkkaan mistä saa ruokaa. Turistien kassit ovat yleensä aina täynnä evästä, joten sellainen on etsittävä. Magotti löysikin erään miehen kassin, mistä se meni muina miehinä kaivamaan ruokaa. Kassin omistaja ei oikein voinut tehä mitään asialle – tuskin kukaan haluaa tunkea näppejänsä lähelle nälkäistä apinaa. Magotti löysi kassista herkullisen patongin, mitä se meni mussuttamaan miehen eteen. Muut turistit kerääntyivät katsomaan tilannetta ja ottamaan valokuvia, eikä miehen kaveritkaan pystyneet pidättää nauruaan.

Lapset eivät ole ainoita, jotka nauttivat palloista ja siitä, kun niitä on paljon pienessä tilassa.

Tämä ranskanbulldoggi Eva viettää rentouttavaa iltapäivää niin sanotussa koirien päiväkodissa. Huoneessa on muutama muukin koira ja kaksi pallomereksi tehtyä pientä allasta. Toiset koirat hengailevat huoneessa suhteellisen rauhallisesti, mutta Eva… Evalla on muutakin tekemistä kuin löntystellä päättömästi toisten koirien perässä ja haistella niiden anaalia.

Kyllä ne kissatkin osaa olla lojaaleita ja suojelevaisia omistajaansa kohtaan. Ainakin joskus. Esimerkiksi tämä pieni kissanpentu hätääntyi heti, kun sen omistaja laittoi käden ikkunasta ulos. Reppana kissa luuli, että omistajalla on joku hätä, ja se yritti nostaa käden takaisin sisälle. Hyvin toimii vaistot näin pienellä pennullakin.

Isä on ryhtynyt lumitöihin, tosin tässä tapauksessa puhtaasti viihteellisistä syistä. Hänellä on kädessään iso lumilapio, jolla hän alkaa mättää lunta sivuun. Ulkona seistä jököttää myös perheen corgi-koira. Kun lumi lentää kaaressa ilmaan, lentää myös perheen koira. Se tekee upeita voltteja yrittäessään saada lunta kiinni.

Mies oli viemässä roskia, kun hän kuuli outoa ääntä kujalta – kolinaa ja ulinaa. Roskiksen taakse oli paennut pieni onneton kissa, jonka pää oli jäänyt purkkiin kiinni. Mies haki pihdit ja sakset, joilla hän sai leikattua purkin reunaa hieman auki. Pyristelyjen jälkeen kissa pääsi vapaaksi ja lähti vapauden huumassa karkuun kuin leppäkeihäs.